Esmaspäev oli kõikide keelte päev ja meie koolil olid külas TÜ tudengid. Itaallased, kes andsid gümnaasiumi klassides väga põnevaid ja võistluslikke itaalia keele tunde.

INGLISE KEEL

Kolmandad klassid võistlesid sõnade otsimises (word search) ja neljandad pildietteütluses (picture dictation). 4.a ja b klassi inglise keele tundi külastas 31. jaanuaril perekond Mägi, kes on pärit Ameerikast. Lapsed said teada palju põnevat Ameerika kohta. Küsisid küsimusi ja katsetasid, kui hästi nad juba inglise keelt mõistavad.

Keskaste lahendas ingliskeelseid ristsõnu, lisaks millele oli kuuendates klassides tasemetöö, seitsmendates häälimise võistlus, kaheksandates kuulamise ja lugemise osaoskuse võistlus ning üheksandad laiendasid lauset.

Gümnaasiumi noored proovisid kätt nooremate õpetamises ja juhendamises. 11.b klass, kes oli väga tubli inglise keelt kõnelevate maade tundmises, sai suurepäraselt hakkama ka teise klassi juhendamisega. Koos valmis imearmas näitelugu „The Gruffalo". Parimad noored „pedagoogid" olid Sigrid Pikkar, Geelia Landes, Kristiina Suigussaar ja Kaia-Triin Pääsuke, eriline tänu kuulub Timo Karvanenile.

Võisteldi ka Hamleti monoloogi esitamises. Parim Hamlet oli Sander Leisk.

VENE KEEL

Kuuendad klassid võistlesid luuletuste lugemises ja 6.a mängis vene keeles väga toredasti maha näidendi „Jussikese seitse sõpra". 7.a klass jutustas  talvest pildi järgi ning lahendas võistu ristsõnu. Kaheksas klass osales edukalt venekeelsel viktoriinil „Mida ma tean Venemaast" ja üheksandad ragistasid ajusid viktoriiniga „Mida ma tean Eestimaast".

Kümnendad arvasid, millise vene multifilmiga on tegu. Gümnaasiumiastme vanimad tegid värskete uudistega venekeelset ajalehte, mil oma nimi, toimetaja ja neli uudisterubriiki.

SAKSA KEEL

Saksa keele tundidesse mahtus keelenädala raames etteütlus kuuendatele klassidele ning sõnaraamatu kasutamise võistlus ning olümpiaad seitsmendatele, kaheksandale ja üheteistkümnendale klassile.

Selleks aastaks on võõrkeeltenädal ajalugu. Me mäletame seda, kui väga head sööginädalat, kus igal päeval olid eri riikide toidud: saksa vorstid, itaalia pastad, ameerikalikud hamburgerid, ungari guljašš ja vene tatrapuder.

Erinevatel päevadel sai vahetundides laulda karaoket, vaadata multikaid või tutvuda võõrkeelse maa ja rahvaga.

Reede oli aktuste päev etteastetega. Oli laulu, oli näitemängu, soliste ja ansambleid, nagu meie koolile ikka ja alati omane. I-le täpi pani 12.veebruar, kui 12. klassid esinesid inglisekeelsete näidenditega. Ka see on imetore Saue kooli traditsioon. Kuni elavad traditsioonid koolis, kool ei kao!

Vene keel

6.a klass

Reiko Roopärg, Argo Aasjõe, Kermo Pihelgas, Jan Erik Alliksaar, Karl Korts

6.b klass

Marietta Kivi, Brita Lõhmussaar, Brita-Liis Oruste, Maryn-Liis Rüütelmaa, Marcus Pärtel

7.a klass

Karl Richard Herem, Merilis Roasto, Laura Merlin Petuhov

8.a klass

Hanna Vaiklo, Mirjam Männiste, Getter Mizer, Kristjan Vimm, Mario Palumets ja Kristofer Kastein

9.c klass

Marilin Letta, Abella Allik, Kristiina Kai Kõiv, Natalja Artjomenko, Mike Gross ja Elise Lind

10.a ja b klass

Liisa Lotta Aug, Elina Liiva ja Kärt Vainura

11.b klass

Geelia Landes, Sigrid Pikkar, Karin Nappus ja Martin Uibouppin

12.a klass

Stefan Kuld, Sander Siniorg, Kristel Vist ja Kert Paidre


Saksa keel


6.a klass

Ketrin Kastehein, Hele Pukk, Annabel Kaljusaar

6.b ja c klass

Erika Kutter, Karin-Margareth Epner, Iris Robyn Talgre

7.a klass

Tanel Talumaa, Kaur Kiisler, Karmen-Maria Kotter

7.b ja c klass

Britt-Anett Kristelštein, Marii Telliskivi, Evert Hepner

8. klassid

Helen Urva, Mari Kukerman, Angela Siimon

11. klassid

Liisi Pley, Eva Martina Põder , Eerik- Hannes Matsina

Inglise keel

3. klassid

Mariliis Tarja, Kenneth Roomets, Liis Pormeister, Karl Kadak, Ken Martin Aunpu, Markus Rätsep, Laura Lindmann, Laura-Liisa Kümnik, Miina-Triin Hanikat, Karoline Normet, Liisi-Lotte Saar, Karl Kustav Muldia, Karoliina Jürgens, Martin Reinsoo.

4. klassid

Aron Liiv, Herta Velner, Karina Pärtel, Marie Helen Matsina, Karina Koort, Eliise Koroljov, Janari Olev ja Aron Taganõmm.

5. klassid

Carolin Kleen, Gertrud Soone

6. klassid

Reiko Roopärg, Agnes Peetrik, Rasmus Reiman, Katre Sofia Palm

7. klassid

Annabel Teetamm, Adeele Vainumets, Britt-Anett Kristelštein

8. klassid

Karl Voldemar Palm, Mario Palumets, Robert Ladva

9. klassid

Abella Allik, Kristiina Kai Kõiv, Jaspar Jaansoo