Auhinnapäeva oodati pikisilmi ja suure põnevusega. Teisipäeval, 28.mail toimuski „teistmoodi koolipäev". Kogu koolipere kogunes kooli kõrvale muruplatsile, kus tervitussõnad ütles ja auhinna andis üle Eesti Pandipakendi tegevjuht Rauno Raal. Kogu meeleolukat päeva juhtis Valdo Jahilo.

Lapsi ootas palju põnevat: sai visata täpsust, taguda jalgpalli, võistelda orienteerumises, läbida täispuhutud takistusriba, katsuda jõudu sumomaadluses, ronida mööda kõrget ronimisseina, valmistada rinnamärke ja panna proovile oma teadmised viktoriinis. Koos lastega sportisid ka Mart Poom ja Martti Aljand. Spordikuulsused jagasid kõigile soovijaile autogramme ja poseerisid fotografeerimiseks. Päevast osavõtjaile oli kaetud ka tervislike suupistetega toidulaud.

Auhinnapäeval olid uudistamas ka mõned vilistlased ja lapsevanemad. Lapsevanem Piibe Vällo ütles muu hulgas, et alguses tundus üritus üsna utoopiline. Kuidas meie väike kool suudab võistelda suurte koolidega ja kuidas nii suur üritus meie koolis üldse hoogu võtab ja teoks saab? Seda suurem oli üllatus, et võit siiski tuli!

Marjaana Lehepuu sõnul hoidis kogu nende suguvõsa kohe algusest peale pöialt, et võit tuleks ja selleks anti panus ka pakendite kogumisel. Airi Linde ütles, et päev oli väga tore ja maalastele oli seda väga vaja. Eesti Pandipakendi büroo- ja turundusjuht Kerttu-Liina Urke mainis olulisena, et võit tuli just pisikesse maakooli, kus osatakse auhinda ka vääriliselt hinnata. Ta tnnustas ka seda, et toimus koolisisene võistlus kõige usinama koguja tiitlile.

Mart Poom ja Martti Aljand nautisid tegevusi koos lastega ja laususid, et neil oli väga meeldiv veeta päev Keenis roheluse, rahu, sõbralike inimeste ja imeilusa looduse keskel. „Hea võimalus Tallinnast eemale saada," ütles Martti Aljand.

Enne selle päeva kõige põnevamat hetke toimus autasustamine, kus suured kommikotid said parimad orienteerujad Veiko Grossberg, Erki Toomemägi, Raigo Rose ja Artur Hints ning kiireimad takistusraja läbijad Kristiina Linde ja Silver Linde. Siis astus lavale paljude lemmik Getter Jaani, kes andis väga meeleoluka kontserdi. Kõik päevast osavõtjad olid rõõmsad ja rahul.

Sellise koolipäeva nimel lubati järgmisel aastal veelgi rohkem pingutada. Aitäh toreda päeva korraldajatele!