MTÜ Kehra Raudteejaam liige, Anija valla aukodanik, tuntud mõisauurija ja endisaegsete teede asjatundja Valdo Praust  kõneleb kell 18.15 muistsest teedevõrgust ja ümbruskonna vanimast  asustusest. Pärast  paneb ta käima ühe vana grammofoni ja saab kas või tantsida.

Kell 20.00  kõneleb ühingu liige, koduloolane Ants Miidla  Kehra ajaloolisest äri- ja halduskeskusest Jaama  tänavast, majadest ja seal elanud-tegutsenud inimestest. Järgneb jalutuskäik Jaama tänaval, mis 1938. aasta 25. augustil oli lipuehtes, tervitamaks Kehra tehast avama tulnud president Konstantin Pätsi ja teisi tähtsaid tegelasi.

Kell 22.00  esinevad  Heli Karu laulustuudio õpilased. Kuulda saab nii Kehra kui Raasiku laste laulu.

Jaamahoones  võib näha  MTÜ Kehra Raudteejaam liikme, kunstiõpetaja Anne Tanne filme Kehrast ja MTÜ Kehra Raudteejaam tegemistest, slaidiprogrammi ajaloolistest Kehra fotodest. Võib imetleda toredaid vanu postkaarte  ühingu  liikme Marti Sepmanni kogust. Seekord toob  ta  näitusele postkaarte lastest ja loomadest.

Tõenäoliselt esmakordselt kogu selle jaama ajaloos on avatud  jaama puhvet.

Vanavara head tundjad Valdo Praust ja Marti Sepmann aannavad hinnanguid vanadele asjadele. Kui kellelgi on vanu esemeid, näiteks perekonnareliikviaid, mille väärtuse kohta soovitakse rohkem teada, siis võtke see vana asi (lauanõu, ehe, tööriist, jalgratas jne) kodust kaasa ning Marti Sepmann ja Valdo Praust aitavad asjas selgust saada.

Muuseumiöö ajal on avatud  Kehra linnas  orienteerumisrada mööda pärandkultuuri objekte. Õpetlik ja tervislik! Igale osalejale auhind.

Muuseumiöö korraldamist Kehras toetavad   kohaliku omaalgatuse programm, Anija vallavalitsus ja Muuseumiühing. Koostööpartnerid  on orienteerumisklubi Põrgupõhja,  Heli Karu laulustuudio ja Kehra rahvamaja