Pargi 30 kinnistu omanik on Sihtasutus PJV Hooldusravi. Keila linna üldplaneeringu kohaselt on ala maakasutuse juhtfunktsioon sotsiaalmaa, alaliigina ühiskondlike hoonete maa.

Määratud tingimused näevad ette, et hoonete rekonstrueerimisprojekti koostamisel tuleb kaasaegsete lahenduste kõrval arvestada olemasolevat olukorda ning head ehitustava. Hoonete eskiislahendus tuleb kooskõlastada linnaarhitektiga. Projekteerimistingimused kehtivad kaks aastat alates väljaandmisest. Keila haigla renoveerimisplaanid on taas liikuma hakanud.

PJV Hooldusravi esindaja Anders Tsahkna on öelnud ajakirjandusele, et esimese etapina renoveeritakse Keila haigla B-korpus 350-voodikohaga hooldusravi ja sotsiaalhoolekande osakonnaks. Renoveeritud Keila õendus-hoolduskodu tahetakse avada 2015. aastal.

Samuti on plaanis Keila haigla teistesse korpustesse elu uuesti sisse puhuda ja pakkuda perearstidele, eriarstidele, sotsiaal- ja töökeskusele vajalikke ruume, et inimesed saaks ühest kohast võimalikult palju vajaminevaid tervishoiu- ja sotsiaalteenuseid.