Just viimane oli meeskond, kes Keilale alagrupiturniiri ainsa kaotuse ''kinkis''. Vahegrupiturniiril jäädi kolmandaks, mis on samuti ajaloo parim tulemus.

Vahegrupi võitnud, väga kogenud mängumeestest ja mõnest endisest meistriliiga pallurist koosnev Altius/Luboil.ee meeskond asub tabeli teises pooles, kuid vahetult Keila ette platseerunud Omaraha.ee võistkonnale tuleb Keilal vastu astuda juba sellel pühapäeval, 20. aprillil algusega kell 16.00 Keila Tervisekeskuses, kui toimub poolfinaali avamäng. Keila KK kodumänge käib keskmiselt vaatamas umbes 50-60 inimest. Rekordpublik pärineb aga üle-eelmise hooaja algusest, kui meeskonna võidumängu jälgis 140 silmapaari.

Pühapäeval toimub Keila KK hooaja, võib-olla isegi ajaloo kõige kaalukam mäng, kus meeskond vajab hädasti toetust ning tahab tunnetada ''kuuenda mängija'' kohalolu.

Sellega seoses kutsub kogu võistkond kõiki fänne, toetajaid, huvilisi ning muidu asjaarmastajaid pühapäeval kell 16.00 Keila Tervisekeskusesse, et üheskoos purustada pealtvaatajate publikurekord ning otse loomulikult sillutada teed finaali. Poolajal toimub viskevõistlus, mille peaauhind on 30 eurot, energiat süstib tantsugrupp JJ-Street ning rahvast ergutab Keila taipoksi üritustel õhtujuhi rolli täitev Fred Kuusemäe. Finaalikohast lahutab meeskonda veel ainult üks vastane - üheskoos me võidame!