Spordialasid, millel lapsed oma võimeid näitasid ja võistlusmomenti kogesid, oli kolm.

Need olid jagatud ka kolmele päevale. Esimesel päeval hüppasid lapsed hoota kaugust, teisel viskasid palli ja kolmandal võistlesid 30 m jooksus. 6-7-aastaste laste hulgast on saanud traditsiooniks kolme ala soorituse põhjal selgitada välja lasteaia parim sporditüdruk ja -poiss. Tiitli saajad selgusid alles viimasel, jooksude päeval. Tublisid spordilapsi, kes näitasid võrdseid tulemusi, oli palju. Selle aasta parima tiitli said Gertrud Emily Schmidt ja Tristan Tabagari, mõlemad Tarzani rühmast. 

Kõik spordinädalal osalenud lapsed said mälestuseks medali.

Sportlikud olid ka õpetajad. Seitse lasteaiaõpetajat osales 18. mail Tallinnas naiste Maijooksul.

Esmaspäeval, 20. mail toimus spordinädala pidulik lõpetamine, kus lasteaia spordiahv JO-JO andis tublidele spordilastele kätte aukirjad ning ühe suure ja tugeva kallistuse.

A ja B tiiva õpetajad korraldasid lastele näidismängu rahvastepallis, tulemuseks oli sõbralik viik 1:1. Lastel oli võimalus nautida õpetajate võistlusvaimu, osavust ja palli käsitsemise oskust. Jäi kõlama mõte, et sellest võiks saada üks tore traditsioon õpetajatele, kuidas lõpetada lasteaia spordinädal.

Sellega ei olnud sportlikud üritused lasteaias veel lõppenud. Kolmapäeval, 22.mail toimus sportlik perepäev "Mudilase olümpia", kuhu lapsed tõid võistlema ka oma emad-isad.