Seekord korraldasime lastele orienteerumismatka. Raja pikkuseks oli natuke rohkem kui kaks kilomeetrit. Matka alguspunktis said lapsed endale terviseradade kaardi, kuhu oli peale märgitud matka marsruut ja kuus kontrollpunkti, mis oli vaja läbida. Kontrollpunktides pidid pered läbima „ussitee", viskama käbisid liikuvasse ämbrisse, valima omale sobiva liikumisviisi, lahendama mõistatusi loomadest, ronima läbi "ämblikuvõrgu" ja otsima metsast mänguloomi.

Kontrollpunktides olid õpetajad Vikerkaarest ja Sipsikust ning kolm lapsevanemat Vikerkaare hoolekogust. Lastel oli natuke keeruline õpetajaid ära tunda: hääled olid tuttavad, aga õpetajatest olid saanud jänesed, karud, spordiahv JO-JO, Sipsik, tiiger ja eesel.

Kokku võttis orienteerumismatkast osa 309 inimest, nende hulgas 113 last. Osalejaid oli kõigist neljast lasteaiast, enim lapsi oli Vikerkaarest. Tore, et tänu reklaamile tuli lapsi matkama veel Keila Koolist, Assaku lasteaiast ja Viimsi koolist.

Ürituse õnnestumisele aitasid kaasa Vikerkaare lasteaia TEL-i töögrupp, Sipsiku lasteaed, aktiivsed rühmaõpetajad, kes tegid lastevanemate hulgas selgitustööd motiveerimaks neid tulema koos lapsega matkama ja liikumisest rõõmu tundma.

Matka lõpppunktis olles saime palju positiivset tagasisidet ürituse kohta. Lastele jäi sportlikust perepäevast mälestuseks ürituse medal.