Kodulehel on kirjas, et Mittetulundusühing Töötahe on Keila kaitstud töökeskus, kelle missioon on pakkuda ja vahendada tööd erivajadusega (puudega) ja vähese konkurentsivõimega inimestele, sealhulgas pikaajalistele töötutele. Anna räägib juurde, et keskuses käib vahelduva eduga ligi 40 Keila ja lähipiirkonna inimest. Vahe tavalise töökohaga on, et siin saab tööd teha nii, kuidas teha jõuab. Loomulikult on vastav ka tasu. Samavõrd oluline on keskuse roll suhtluspaigana.

Milliseid teenuseid ja tegevusi kõike Töötahtes tehakse, oleks siinkohal keeruline üles loetleda. Asjast huvitunud leiavad sobiva informatsiooni internetist.

„Kui inimene tahab tööd teha, ei peaks tema haigus või muu eripära saama takistuseks. Meie siin pakume võimalust jõukohaseks tööks," räägib Anna. „Topeltrõõm on, kui inimene saab siit edasi - päris töökohale ametisse." Neid näiteid on Annal tuua mitmeid. Töötahe tegutseb Põllu tänava ühiselamu keldri kitsastes ruumides.

 „ Me unistame uutest avaramatest ruumidest. Ja miks me ei peaks neid saama, kui selle nimel tegutseme?" on Anna enesekindel.

Anna lapsepõlv kulges Paldiskis. Sõjaväelasest isa on Abhaasia venelane, ema eestlane. Isa töötas väga vastutusrikkal ametikohal - juhtis tuumaobjekti kiirgustaset kontrollivat struktuuri. Nüüd on juhtunud nii, et ka Anna abikaasa on kaitseväelane. Keilasse tuli Anna elama vaid veidi aega enne siinsesse sotsiaaltöösse sukeldumist. Ta ei kahetse kumbagi.