Tehnikahuvi teab Ants endal olevat alati. Kui nad veel Paliveres elasid, soovitas ta Siberisse jäänud isa asemel emale uus mees leida, selline, kel oleks mootorratas. 1949. aastal koliti Keilasse. Siin oli rohkem võimalusi ja koolis oli õppesõidu auto - GAZ AA (aiai). Selle roolis sai Ants kümneaastasena oma esimese juhikogemuse. „Tiirutasin ümber kiriku esisel väljakul asunud lilleklumbi. Ja männikus sai sõidetud korduvalt, vahel lubagi küsimata," meenutas Ants ja imestas , kuidas ta rooliratast keerata ja käike vahetada suutis.

Emal oli kahe pojaga väga raske ja Ants läks 16-aastaselt tööle - esmalt Kalda tänava baasi autolukksepaks. Sellest ajast on ta kogu aeg autodega tegelenud, enamasti sõitnud ja selle kõrvalt ka remontinud. Kui remontida polnud vaja, siis on neid täiendanud.

 „Ta ZIL oli uhkemas korras kui mõne mehe Ziguli, puhas ja läikivate pasunatega," teavad vanad kolleegid rääkida. Sama juttu kinnitab Ants ise ka: "Sai veidi ehitatud jah. Kalluri luugid ja kasti tõstmised käisid nuppudega. Samuti Ziguli aknaid avasin nupust". Tollane ülemus Rein Siim soovitas piiluda Antsu praeguse auto, Honda kapoti alla - seegi on tehtud uhkemaks kui tehasetoodang. Rein kiidab Antsu kuldseid käsi ja autodele kohast ilumeelt. „Niisama istuda ma ei saa ja iga tehnikavidinat saab alati paremaks teha," ütleb Ants.

Antsul endal pole autosid väga palju olnud. Oma nimel on olnud neli sõiduautot. Tööautosid on olnud (vist) 9, neist mõnegi spidomeetril keris üle miljoni kilomeetri ette (Ants tunnistab, et osa sai ka bensiinikulu näitamiseks keritud, ajad olid siis sellised). Praegu on tema käes uhke Scania rekka. Kui ise parasjagu roolis pole, siis remondib tööandja autosid.

 „Praegu on lausa lust sõita, nagu puhkus. Nõuka-aegsete autodega kulus pool tööpäeva ainuüksi käiguvahetustele, nõnda väsitas ära. Auklikke ja tolmuseid, märja ilmaga poriseid kruusateid ei taha meenutadagi," võrdleb Ants praeguseid olusid toonastega. Sõiduoskused sai Ants igatahes kätte. Ta oli autode mitmevõistluses (vigurja ökonoomsussõit + laskmine) lausa meistersportlase kandidaat ja üks tugevamaid Eestis sellel alal.

Töö kõrvalt on Ants suutnud ehitada Jõe tänavale oma maja. Abikaasa oli kaua aega kommivabriku laborant. Ka poeg on rohkem emasse - on tunnustatud kokk ühe välisriigi saatkonnas.