Keilas on Leena lapsi õpetanud viiulit mängima kaheksa aastat. Hästi on õpetanud, igalt konkursilt toovad ta õpilased auhindu. Viimatiselt konkursilt Sauel saadi neli äramärkimist. Lisaks pälvisid õpilaste hea ettevalmistuse eest diplomi ka õpetajad Hele Eisel ja Leena Laas. Leena on läbi viinud mitmeid meistrikursusi, ka väljaspool Eestit. Muusikuna on Leena silmatorkavalt mitmekesine. Ta on võimeline edukalt mängima orkestris, ansamblis, solistina. Annaalid loetlevad tema osalemisi Eesti Riiklikus Sümfooniaorkestris, Rahvusooper Estonia orkestris, Kremerata Balticas, Tallinna Kammerorkestris, Tallinn Sinfonietta, Jyväskylä Linnaorkestris. Kui ETV saates "MI" tähistati Ester Mägi juubelit, valiti auväärse helilooja loomingu esitajaks Leena, saatjana Nata-Ly Sakkos.

Kaua nad Nata-Ly Sakkosega koos on mänginud, Leena ei mäletagi enam. Igatahes 2001.aastal mängisid nad sisse CD "Poème d'amour", mis ilmus Eesti Raadio egiidi all. CD-d arvustanud Lembi Metsa sõnul on Laasil kirglik poognakäsi, mis ühestki noodist embuseta lahti ei taha lasta, olgu tegu õhkõrna puudutuse või sügava paitusega. Leena Laasi kunstnikuomadustest ongi olulisimad kõlavoolimise oskus ja külluslik tämbripalett, mille abil ta teosed elavaiks, hingavaiks ja arenevaiks tervikuiks köidab.

Kõik see aeg on Leena ja Nata-Ly Sakkos aeg-ajalt uue, endale meeldiva kava kokku pannud ja sellega mitmel pool esinenud. Pühapäeval esitavad Leena ja Nata-Ly kava „Mõtisklus" Keilas. Teisipäeval esineti Leena sünnilinnas Narvas, sealne kontsert oli pühendatud vana Narva mälestuseks.