Stefi teeb vahepeal mõned hüpped hoovi paigaldatud parkuuril ja naudib ilusat suvehommikut. Ta on tubli sõnakuulekuse võistlustel ja on erandlik berni alpi karjakoer, sest tavaliselt nii suured koerad agiltyt ehk koerte takistusriba läbi ei tee. Stefi teeb.

Stefist ise ei saanud aru, aga Markusel on Stefi Keila koera tiitli üle küll hea meel. Tema on Stefiga tööd teinud ja see tiitel on antud selle eest, et koer (ja ta peremees) on nii tublid olnud. Pealegi meeldivad Markusele koertevõistluste karikad. Markuse tublidust kinnitab ka Ipsoni juht Marian Puusepp: „Markus on väga agar trenniskäija." Markus ise on tänulik Ipsoni treeneritele Anu Oksale ja Helena Trusile.

Markusel on unistus, et Keilas oleks agilty hall. Praegu peavad nad talvisel ajal treenima Lool Tako hallis. 40-kilomeetrine trenniteekond on veidi pikk. Samuti loodab Markus, et Natura ala seadused ei keelaks koeri Tammiku tee treeningplatsil harjutada.

See lugu oleks poolik, kui jääks Markuse loomasõpruse toonitamiseks nimetamata tema teised lemmikud. Markusega koos elavad veel väike cavalier king charles spanjel Agnessa, kaks kassi, kaks lembelindu ja kalad. Pere loomaarmastuse kinnituseks kolisid hiljuti nende koduräästa alla elama pääsukesed.