Tema panust linna kultuuriellu on kõrvaltvaatajal keeruline vääriliselt hinnata. Õnneks oskavad seda need, kes Tiiaga koos laval käivad. 2011. aastal pälvis Tiia Peenmaa Keila muusika- ja kultuurielule pühendumise eest linna kultuuripreemia.

Rahvakultuurikeskuse kodulehel on Tiia Peenmaa nime taga tiitlid Keila Kooli õpetaja, mudilaskoori abidirigent ja ühehäälse mudilaskoori juhendaja ning Keila Kultuurikeskuse naisansambli juhendaja.

Tegelikult pole see kaugeltki kõik. Tiia aitab kooli noortekooril partiisid õppida. Ja näppudel loeme kokku kümme rahvatantsurühma, keda Tiia vähemalt korra nädalas trennis saadab. Lisaks solistide ettevalmistamine. Saateks mängib ta peamiselt klaveril, vahel ka akordionil.

Püüame kokku lugeda, palju ta päevas klaverit mängib. „Kolm tundi ehk," arvab Tiia ise, kuid kiire arvutus näitab, et seda tuleb kindlasti rohkem. Ainuüksi neid päevi, kui ta osaleb kontserdil, on aastas üle kolmekümne.

Tiia on kogu elu elanud Keilas. Kuna koolitee alguses siin klaverimängu õppida ei saanud, panid vanemad ta 8-aastaselt Nõmme Lastemuusikakooli. Tiia pidi mängu päris hästi omandama, sest juba viiendas klassis maksis legendaarne rahvatantsuõpetaja Koidula Kohver Tiiale rahvatantsurühma saateks mängimise eest 5 rubla preemiat. Nüüdseks ei mäleta ta ise ka enam täpselt kõiki kollektiive, kellega on aastakümnete kestel koostööd on teinud.

Pühapäeval on Kultuurikeskuse naisansambli sünnipäevakontsert: „Vasalemma Amica ja Pensionäride Ühenduse ansambel esinevad ka. Laulame lemmiklugusid läbi 30 aasta. Kontsert algab kell 15 kultuurikeskuses. Tule ka!"