Triin on Keila Linnaorkestri teine dirigent. Töö orkestriga jaguneb neil Valdoga ligikaudu pooleks ja võivad teineteist vajadusel asendada. Triin alustas orkestri juures, kui oli Tallinna Muusikakooli klarnetiõpilane - käis vahel abiks. „Tallinna Muusikakool on elustiil. Kuigi kodu oli Keilas, oli seal erinevate TMKK koosseisude kõrvalt väga keeruline Keilas mängimas käia." Aktiivselt hakkas Triin linnaorkestriga tegelema Tallinna Ülikoolis orkestrijuhtimist õppides. Linnaorkester pakkus praktikavõimalust. Praegu on Triin Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia instrumentaalpedagoogika magistrantuuris klarneti erialal. Lisaks juhatab Triin Padise puhkpilliorkestri tosinat mängijat, mängib Tallinna Kaitseliidu Maleva orkestris ning Vabariikliku Orkestrijuhtide Puhkpilliorkestris, kus on ka orkestri vanem.

Kurioosum selle juures on see, et kõige eelnevaga tegelemise võimaldamiseks on Triinul veel leivatöö. Nimelt vahendavad nad koos sõbraga metalliotsijate müüki. „Päris hea töö on: lisaks sellele, et see töö toidab, saab töö kõrvalt harjutada pilli ja valmistada partituure ette," naerab Triin.

Nädalavahetuse turniiri võiduga tunnistati Keila Linnaorkester Eesti parimaks isetegevusorkestriks - vähemalt konkursil osalenute seas. Triin siiski tunnistab, et kindlasti on Eestis paremaidki koosseise. Seda enam, et 115-aastase ajalooga Keila orkester on ju oma koosseisult väga noor. Paljud mängijad on alles Keila Muusikakooli õpilased. „Aga see ju tähendab, et meil on mitte ainult arenguruumi, vaid meie taseme paranemine on väga tõenäoline."

Triin ise lähemas perspektiivis turniiri võidust loorbereid lõigata ei kavatse: "Vähemalt magistrikraadi omandamiseni ma uusi väljakutseid ei otsi, tegemist on niigi küllaga."