Kui nad kaks ja pool aastat tagasi uude majja kolisid, võttis Meelis nõuks taas trenni tegema hakata. Pole ka ime, sest terviserajad on kohe maja taga, mõnekümne meetri kaugusel. Põhiala on Meelisel suusatamine, suvist rattatrenni teeb ta talvise Tartu maratoni eduka läbimise nimel. Nõnda oli lausa üllatus, kui ta eelmisel nädalavahetusel Tartu rattamaratoni 3.06-ga läbis, sest püüdma läks ta ligi pool tundi kehvemat aega. Spordiklubi Team TT liikme M. Petersoni nimele kanti protokollis 427. koht, lõpetajaid oli kokku 3115. Tartu suusamaratonil oli ta sel aastal 223. See oli koos pausieelsete sõitmistega 10. maraton. Meelise harrastusega on nakatunud ka pojad, mõlemad on oma vanuseklassis Keila Pikamaasarja liidrite seas.

Anu ei pea ennast spordiinimeseks: „Mulle meeldib rohkem lugeda ja käsitööd teha ja..." Meelis kiidab takka, et Anu käed on tema kätest mullasemad ja ootamatu tiitel on rohkem Anu teenitud. Kogu aed on tehtud selliseks, et oleks hea kodus olla. Anu lisab: "Laisa inimese aed. Tegime nii, et poleks liiga palju vaja teha, et aed oleks meie jaoks, mitte meie aia jaoks." Aed läheb sujuvalt üle metsaks, aiapiirde asemel on hoopis sarapuuvõsa ja kevadel sinilillemeri. Nõnda saavad nende soojast ja hubasest kodust osa ka metsaloomad - kitsed on talviti sagedased külalised. Munadepüha hommikul tuli metsast külla päris jänes.

Meelis-Anu ei kavatsenud konkursil osaledagi, saati võita: „Olime üllatunud, kui komisjoni liikmed meie aeda vaatamas käima hakkasid. Küllap me auhinnaks saadava Kauni Kodu plaadile väärilise koha ka leiame."