Milena Kozlova üllatas nooremate tüdrukute 600 m jooksus -tasuks kuldne medal. 8.-9. kl poiste arvestuses võitis 60m jooksu Rando Jalakas ajaga 7,62.

Samas vanuses tütarlaste kõrgushüppes võitis hõbemedali Regina Kaasik tulemusega 1.55. 6-7. kl poiste 1000 m jooksus tuli teisele kohale Kristofer Piht.

10.-12. kl arvestuses pärjati kahe hõbemedaliga Kristiine Õunapuu - 60 m jooksus tulemusega 8,71 ja kaugushüppes mõõdeti talle 4.53. Samas vanuserühmas hüppas Triine Tamm kõrgust 1.40, mille tasuks samuti hõbemedal.Vanemate poiste 60 m jooksus üllatas Daniel Sei ajaga 7,45 ,võites hõbemedali.

Pronksmedal riputati kaela 10-12. kl poiste arvestuses Sander Laivile, kes hüppas kaugust 5.63.

Napilt jäid esikolmikust välja Lotta Mägi, Grith Kasemaa, Kermo Vaisma, Grete Berol, Eleri Heinsalu ning Jaak Peterson. Tallinnas toimusid samuti Keila linna meistrivõistlused ja TIPP auhinnavõistlused sisekergejõustikus.

Osa võttis üle 100 noorsportlase Keilast. Konkurentsi pakkusid võistlejad Sauelt, Sakust ja Vasalemmast.

Poiste A vanuseklassi 60 m jooksus oli konkurentidest jälle kiirem Rando Jalakas, ta võitis ka kaugushüppe. Walther Kraam tõukas end Keila meistriks kuulitõukes.

B vanuseklassis oli sel aastal parim Sven-Magnus Sülluste, ta võitis 60 m ja 600 m jooksu, kaugushüppe ja kuulitõuke.

C vanuseklassis tulid Keila kahekordseks meistriks Kristofer Piht kõrgushüppes ning 600 m jooksus ja Markkus Sepik 60 m jooksus ning kuulitõukes. D klassis oli kõige kiirem Sten Strelkov ja kaugushüppes oli võidukas Keven Seppam.

Tüdrukute A vanuseklassis tuli kahekordseks meistriks Kristiine Õunapuu. Ta võitis 60 m jooksu ja kaugushüppe.

B klassis olid tublimad Krete Berol - ta võitis 60 m jooksu ja kaugushüppe. Hanna Kottri oli parim kuulitõukes ning Hanna-Brett Luht võitis 600 m jooksu.

C klassis võitsid meistritiitlid Marilin Peters 60 m ja Kertu Heil 600 m jooksus. Kõrgushüppes oli parim Grith Kesamaa ja kuulitõukes Grete Kiisküla.

D vanuseklassi 60m jooksus oli kõige kiirem Kati Talvar ning Hanna Liis Treimut võitis kaugushüppe.