Laste jaoks algas sünnipäev jalgpalli võistlusega ning lõp-  pes õhtul diskoga. Päeval toimus aktus, kus tänati töötajaid ja toetajaid ning tunnustati kooli lõpetajaid. Lisaks oli lahtiste uste tund, kus kõik külalised võisid sisse astuda peremajadesse ja emadega ning lastega juttu ajada.

Suure kingituse tegi lastekülale sajandat sünnipäeva tähistav Chevrolet, kes annetas Keila ja Põltsamaa lasteküladele autod. Chevrolet annetab tänavu sada autot SOS lasteküladele üle Euroopa. Neist kaks Eesti lasteküladele.

Keila ja Põltsamaa lasteküladele anti üle pereauto Cruze ja seitsmekohaline Captiva. Tänu annetusele on võimalik lastekülade töötajatel ja sealsete perede emadel-isadel olla liikuvad ning pakkuda lastele veelgi paremaid võimalusi.

Eesti SOS Lastekülade tegevdirektor Margus Oro kinnitas, et SOS - emad ja sotsiaaltöötajad vajavad tihti liikumiseks autot nagu teised lapsevanemadki. Seega on annetatavad autod väga teretulnud.

Keila SOS lastekülas elab üle 50 lapse. Peres on üldiselt 5 - 6 last, ema ja tädi. Suuremad lapsed jätkavad külast välja kolides tihti eluteed noortekodus.