„AS Saajos toodab aastas 15 tuhat turva- ja tulekindlat ust laevandus-, ehitus- ja tööstussektorile," ütles ettevõtte juhataja Andres Palk. „Eesti tehases töötab 90 inimest ja müügitulud ulatuvad 6 miljoni euroni, millest enam kui 70% teenitakse välisturgudelt. ASi Saajos klientideks on maailma suurim laevaehituskontsern STX Europe, Saksa laevaehitustehas Meyer Werft, Skandinaavia juhtiv ehitussoojakute tootja Cramo Production jt."

Uued seadmed ja kaasaegne töökeskkond võimaldavad suurendada tehase tootmismahtu 2,5 korda. „Perspektiiviga ehitatud modernne tehas ja kaasaegsed tehnoloogilised lahendused kindlustavad ASile Saajos lähiaastatel stabiilse kasvu ning lubavad tõusta Balti mere regiooni suurimaks turva- ja tuletõkke uste tootjaks," on ettevõtte juhataja Andres Palk veendunud.

AS Saajos on enam kui 60-aastase ajalooga Soome firma Saajos International Ltd tütarettevõte. 1994. aastal alustati Keila tehases Põhjamaade standarditele vastavate terasuste tootmist ehitussektorile, millele peagi lisandusid kõrgetele disaini- ja tulekindluse nõuetele vastavad uksed laevaehituse tarbeks.