Alates 2010. aasta maist on Klooga-Aedlinna platvormilt juhtmeid ja metalli varastatud ning elektripaigaldised lõhutud kahel korral, Kloogal ja Klooga- Ranna platvormil ühel korral. Põllküla platvorm on rüüstatud kahel korral.

Veel on vargad tegutsenud Valingu ja vandaalid näidanud oma jõudu Kulna reisijateveo platvormil. Kõikidest juhtumitest on teavitatud politseid.

Eesti Raudteed teeb murelikuks, et Keila ümbruses tegutsevad inimesed, kes varastavad pinge all olevatest elektripaigaldistest metalli seades ohtu enda elud ning häirides sellega reisirongiliiklust ja reisijate teenindamist.

Eesti Raudtee palub ümberkaudsetel inimestel kahtlastest tegevustest raudteel või ooteplatvormidel teavitada koheselt politseid. Vargad on aktiviseerunud Eesti Raudtee muudelgi objektidel. 1. mail rüüstati Lagedi jaamas üks transformaator ja lõhuti lahti veel kolm. 27. aprillil varastati detaile elektrirongide kontaktvõrgu teenindamiseks vajalikelt transformaatoritelt Vasalemma ja Keila jaamas. Nädalavehetusel varastati elektrikaableid kahel korral Kohtla ja Jõhvi jaamavahel.