Advendilaada Kultuurikeskuse esisel avasid „KittySandSkulls“ väikesed tantsijad. Ringi liikus lõbus Ülempäkapikk. Kultuurikeskuse I korruse fuajees oli avatud Jõuluvana postkast, kuhu iga laps sai oma salajased soovid poetada. Samas oli avatud Jõulusokkide näitus ja piparkoogivõistlus, millele sai eksponaate tuua iga soovija.  Kultuurikeskuse Rohelises toas oli lasteaedade heategevusüritus "Väike hea tegu". Lasteaiad kutsusid käsitööesemete müügi ja meisterdamise töötoaga koguma raha kodulinna jõulukuuse istutamiseks.

Kell 15.30 algas segakoor Keila trepikontsert, mille käigus kuulutasid EEL Keila Miikaeli koguduse õpetaja Marek Roots ja Keila linnapea Tanel Mõistus välja jõulurahu ning süütasid I advendi küünla, kust hiljem võtsid jõulutule kaasa paljud linnaelanikud.

Rohkem pilte Keila linna kodulehe galeriist.

Traditsioonilise Advendikontserdi andis seekord Ott Lepland.

Miikaeli kirikus oli I Advendipühapäeva hommikul Leeriõpilaste ristimispüha.

Advendilaada korraldab ka Erakool Läte. Inimesi kutsutakse laupäeval, 4.detsembril kell 12-17 Erakooli Läte ruumidesse Kruusa 23. Traditsioonilise Lätte advendilaada teema on EHE – müügil on ehteid, mahetoit, isetehtud seep ja küünlad, keraamika ning palju muud ehedat!