„Keila on selleks piisavalt suur linn, et siia sisustussalong teha. Väikese butiigi eelis suurte kaupluste ees on see, et meilt võib saada ka nõu, mida millega sobitada ja kuidas oma elamist kujundada." Küsimusele, kuidas mahub pood, mis müüb samuti mööblit, nii väikestesse ruumidesse, vastab Liivi, et väljas on vaid väike osa kaubast, mida pakutakse. „Põhiliselt valitakse kaupa kataloogidest, butiigi mure on see Rootsist, Belgiast, Hollandist jm ära tellida ning kliendini toimetada.

Sel moel toimib ka e-pood, mille puhul pole vaja isegi butiiki külastada. "

Kuna isiklik suhtlemine on kaubanduses oluline, siis ainult internetile lootma jääda ei saa. Kodubutiiki külastades ja seal välja pandud ilusaid esemeid vaadates hakkab mõte tööle. „See meie mõte ongi, ütleb Liivi.

 „Kõik algab ideedest ja need ei sünni tühjale kohale. Vahel piisab vähesest, vaid ühest lauast, peeglist või küünlajalast, et anda ruumile uus aktsent.

Meilt tasub läbi astuda ka siis, kui pole käsil kodu sisutamine. Päevadele võib värvi lisada isegi uus kohvikruus, kui see on erakordne ja ilus. Meie butiiki saab vaatama tulla homme kella 10- st. Avapäeval pakume torti ja kooki."