15.-16. märts 2013 toimus juba kol­mandat korda üle-eestiline IT ÖÖ, kus noored kogunesid noortekeskustesse ja hakkasid välja mõtlema ja teosta­ma reklaame teemal: miks IT eriala on parim valik. IT ÖÖ sündmusi oli võimalik otsepildis jälgida www.ank.ee vahendusel ja kuulata IT ÖÖ eripro­grammi Keila noorteraadios www.kei­lanoortekeskus.ee/kraadio ning www.facebook.com/KRaadio. Tegevuste el­luviimisel osalesid lisaks noortele ja noortekeskustele ka IT valdkonna tu­dengid ja IKT ettevõtete esindajad. IT öö eesmärgiks oli äratada noortes huvi info- ja kommunikatsioonitehnoloogia valdkonna vastu, näidata seoseid teiste valdkondadega ja kummutada levinud stereotüüpe IT spetsialistidest.

Üritusel osalesis ka Puhja noored: Ariette, Maarja, Daisy, Reili, Riin, Ruth, Kevin, France, kes veetsid tegusa öö-päeva Haaslava valla Priuse seltsima­jas. Ühetkokku oli kohal ligi 50 noort ning noorsootöötajat. Meie noortest said silmapaistva plakatiga valmis Ke­vin ja France.

IT Ööl viidi läbi ka Tähe Noortekesku­se äriplaani „Noortekeskused toimima" projektijuhtimise koolitused.

Kevadisel koolivaheajal peeti maha kol­mas öö üritus Puhja noortekeskuses.

Kokku osales üritusel 36 noort, kellest ööbima jäid 27. Üritus möödus rahuli­kult. Tehti süüa, mängiti ning vaadati filme. Eriliseks hitiks kujunes Eesti fil­miklassikast tuntud „Kevade".

5. aprillil osalevad Puhja noortekesku­se noored Kurepalus Priiuse Seltsima­jas Roiu noortekeskuse NOORTEPEOL.

11.-12. aprill üritus „Noor Disainer". Riiete kujundamine riidevärvide, trüki­värvidega. Vanade riiete uuendamine. Ehete meisterdamine..

15.-19. aprill Eesti Filmi nädal Puhja noortekeskuses. Noortel on võimalik vaadata uusi ja vanu Eesti noortefilme. Filmiõhtu algab iga päev kell 17.30.

23. aprill jüripäev.

2.-3. mail talgupäev noortekeskuses.

6.-8. mai „Noortekas kokkab". 9. mai Euroopa päeva raames valmistame kolm päeva erinevate Euroopa riikide toite.

9. mai Euroopa päev - Eesti rahvus­toitude valmistamine.

10. mai emadepäeva kaartide ja meene­te valmistamine.

31. mai lastekaitsepäeva matk ja pik­nik.

Lisaks on iga päev võimalik mängida piljardit, pinksi, õhuhokit, koroonat, lauamänge ja Xboxi.

Täpsem info: karin@puhja.ee ja https://www.facebook.com/puhjanoortekas.