Ootame sel korral ka suuremat osavõttu just kohalike elanike poolt nii müüma, kui ka ise ostlema, kuna kohalikele elanikele on osalemine taluturul tasuta. Eelmise aasta hoidised, mis keldris seisma jäänud, tuleks ju sel kevadel veel ära müüa. Vabal ajal meisterdatud punutised või kodukootud esemed leiavad kindlasti väärilise omaniku.

Talupäeval avame ka praktilise töötoa nurga, kus küsimuste tekkimisel on huvilistel võimalus omavahel infot vahetada ja näpunäiteid jagada. Teemaks võib saada nii leivategu, korvi punumine, toidu valmistamine, kangastelgedel kudumine, taimed, aiandus või aiasaadused.

Kauplema on oodatud üksikkauplejad ja väiksemad ettevõtted, seda nii oma vallast kui ka mujalt Eestist. Eelistatud on talutoodang või käsitööna valmistatud toodang: liha-kala valik, mahlad-marjad, köögiviljad, juurviljad, ravimtaimed, maitseroheline, kitsejuust, mesi, leib, kuid samas ka villased-linased tooted, käsitöö, keraamika, puidust punutised, sepised, ehted ja palju muud.

Saue valla Kultuurikeskuse perepäeva kevadkontserdiga alustame kell 11.00 suures saalis, kus on võimalik kuulata muusikastuudio Vikerkaar mudilaste ja suuremate laululaste esinemist, mis on sel korral pühendatud nende juhendaja Sirje Liivi 20. aastasele tegutsemisele kultuurikeskuses. Kutsume kõiki lapsevanemaid ja vanavanemaid vaatama ka Saue valla lasteaedade laste joonistatud tööde ühisnäitust kultuurikeskuse pikas saalis ning salongis on üleval Laagris tegutseva kunstniku Mall Metsa tööde näitus.

Sportlikud ja meelelahutuslikud tegevused kultuurikeskuse õuealal toimuvad kuni 16.00ni. Kohale on oodata noortekeskuste ja suvelaagreid ning teisi vaba aja sisustamise võimalusi pakkuvate asutuste esindajaid tutvustamaks erinevaid võimalusi laste suve korraldamiseks.

Ootame Talupäevast osa saama Laagri alevi rahvast ja muidu aktiivseid vallaelanikke!

Laagri Taluturg hakkab toimuma üks kord kuus laupäeviti 10-14.00ni Saue valla Kultuurikeskuse õuel

Juunis on turupäevaks 18.06

Taluturule registreerimiseks ja müügikohtade broneerimiseks palume teatada Saue valla Kultuurikeskuse üldnumbrile 679 6765 või juhatajale 534 65917,