Seiklusrajad viisid sel aastal Taevaskoja rasketele radadele ja Sakale fotojahile. Kohtla-Nõmmel sai miljonimängu mängides oma nutikust proovile panna ja talvetantsupeol õlekuju meisterdada. Mäetaguse vallavalitsuse projektitoetusel toimus juulis Käsmus kahepäevane kunstilaager, kus klaasvitraaži ja päikeseprindi saladustega tutvumise kõrval jäi aega ka viikingilaevaga sõitmiseks.

Ei jäänud sel aastal ära ka Kiikla noorte teada-tuntud teatri- ja filmitegemised. Alustuseks said noored õpetust kinobussi filmimontaaži töötoas. Saadud tarkustele toetudes lavastasid ja filmisid kaks rühma eri nädalavahetustel sarnase teksti ja tegelaskujudega filmilood, mida hiljem koos vaadati ja vaagiti. Filmilindile jääb meenutuseks 2010. aastast eelnevalt mainitud “Wremja 1” ja “Wremja 2”, moeetendused ja sellesuvine suurprojekt „Shrek“, kus nimiosa mängis Kärolin Kruut.

Rõõmustab, et noortekeskuse asutajaliikmetele on kasvamas vääriline järelkasv aktiivseid lapsi, kes on valmis ise üritusi välja mõtlema, kavandama ja ellu viima. Ida-Viru maavalitsuse ANK konkursilt toetust saanud projekt pakkus sügisesel koolivaheajal tegevust peamiselt põhikooli keskastme õpilastele. Toimus mudellennupäev, küpsetati leiba, õpiti valmistama taimeseadeid ja külastati puutöökoda. Lõpetuseks mängiti rahvamajas lasermänge, kus lõi kaasa ka noortekeskuse „vanem põlvkond“.

Noortekeskus paneb hoogsa punkti lõppeva aasta tegevusele 17. detsembril toimuva stiilipeoga „Jõuluvana pere ja muud loomad“.