Kohamängudel 5.-8. viigistati esmalt 0:0 meeskonnaga FC Ukraina Kasakad. Järgnenud penaltilöömise võitsime kindlalt 3:1 (täpsed olid Remi Lott, Lauri Mänd ja Sander Saar) ning mängus 5.-6. kohale viigistasime 2:2 meeskonnaga FC Dnipro/Ukraina (väravad Sander Saar ja Mikk Mangus) ning järgnenud penaltilöömise võitsime jälle kindlalt 2:0 (täpsed olid Remi ja Sander) ja saavutasime 5. koha. Meeskonnas mängisid Rainis Saar, Sander Saar, Remi Lott, Lauri Mänd, Indrek Kuldva, Mikk Mangus, Ott Kohjus ja Kaupo Kütt.

Suvel algab teist aastat korraldatav Rahvajalgpalliliiga ehk Rahvaliiga, mis kogus taas suurt populaarsust - kui mullu osales 67 võistkonda, siis tänavu on kirjas 103 võistkonda, lisanduvad Narva ja Hiiumaa esindused.

Võistkonnad on jaotatud 16 alagruppi, kohamängudele pääsevad iga grupi kaks paremat. Kiili SK meeskond, kes eelmisel aastal saavutas 5. koha, mängib I alagrupis - Harju.

Vastased on väga tugevad: FC Oru, JK Rapla, FC Jott, JK Oper/ Kose, Kohila Kolvid ja Saku Sporting. Meeskonnad peavad praegu ohtralt sõpruskohtumisi, nii ka Kiili SK meeskond. 3. mail peeti Nabala jalgpalliväljakul sõpruskohtumine võistkonnaga Vihased Koprad. Mäng võideti 4:0 (poolaeg 0:0). 17. mail tehti vastukülaskäik Tallinna hipodroomile, kus on Vihaste Kobraste koduplats. Mäng võideti 11:3.