Esimesena asusid Kiilis võistlema naiskonnad, kes mängisid neljas alagrupis. Rae ja Kiili vallast oli kohal koguni kolm naiskonda.

Alagruppidest said edasi võrkpalliklubi Tefa, Rae/Peetri Pallidaamid, Keila Võrkpalliklubi, Kiili Spordiklubi II, Rae/ Peetri sõbrad, Kiili Spordiklubi III, Kiili Spordiklubi I ning Kolga Palliklubi.

Kohamängudele jõudsid Keila, Rae/Peetri sõbrad, Tefa ja Kiili I. Pinevas esikohamängus alistasid Keila naised Peetri võrkpallurid 26:24 ja 27:25 ning said kuldmedalid. Kolmanda koha heitluses käis Tefa jaks üle Kiili I naiskonnast, seda tulemusega 25:23 ja 28:26.

Kiili SK I mängis koosseisus Piia Ossip, Õnne-Ly Tammsaar, Helen Pildre, Marika Raiski, Merje Volt, Eve Tappo, Ülle Volkova, Laidy Lainoja. Kiili SK II mängis koosseisus Kätlin Kaareste, Katrin Soima, Tuuli Prangli, Eda Vain, Anet Vendel, Mari-Mai Koha. Kiili SK III mängis koosseisus Anu Soomets, Kaile Kullamaa, Andra Rannik, Helena Volkova, Piret Orgusaar, Triin Maller.SK Tats mängis koosseisus Laura Väikemaa, Brit Marleen Õismaa, Kadri-Ann Adra, Helena Vahtramäe, Annabel Israel, Maily Kristal, Janete Aas, Cätlin Keernik, Stella Mutso. Meeste mängud peeti pühapäeval. Kiilist võistles koduses spordihoones kaks võistkonda.

Mehed mängisid neljas alagrupis ning edasi sai igast kaks paremat. A-alagrupist said edasi Kiili Spordiklubi I ja Aruküla Pallimängudeklubi, B-alagrupist võrkpalliklubi Tefa ja Spordiklubi Tats, C-alagrupist Keila Võrkpalliklubi ja Kolga Palliklubi ning D-alagrupist Kiili Spordiklubi II ja Haiba Spordiklubi.

Kaheksast võistkonnast said edasi poolfinaali Kiili I ja Tats ning Tefa ja Kiili II. Nemad hakkasid omavahel selgitama ka medaliomanikke. Esikohamängus oli Kiili I üle klubist Tats 25:19 ja 25:14.

Kolmanda koha mängus alistas Kiili II Tefa tulemusega 25:22 ja 27:25.

Kiili Spordiklubi I ridades tulid Harju meistriteks Ahto Tuuling, Kuldar Männilaan, Andres Kärner, Mihkel Sepp, Markus Lepmets, Kaupo Kivisild, Kristo Meius (treener), Raido Seppam, Jaano Haidla ning Oro Henry. Kiili SK II mängis koosseisus Erki Arumeel, Aivar Kaljur, Karel Lumik, Jaanus Kuller, Miljard Liik, Tiit Savasson, Siim Päid.

SK Tats mängis koosseisus: Raigo Tatrik, Kalev Vanker, Carel Kuus, Timo Vahter, George Andre Adami, Olev Abel, Andres Juhan Vilkost, Martin Kukk, Kevin Arike.
____________________________________________________

Tänud korraldajatele

Tegemist on ühe toreda traditsioonilise võistlusega, mida on juba päris palju aastaid peetud. Taseme poolest on tegemist võistlusega, kus iga võistkond leiab paraja vastase. Võistluste formaat pakub mängurõõmu kõigile, kuna iga võistkond saab mängida vähemalt 4 mängu, mis annab päeva lõpuks paraja koormuse ja enamus saab tunda nii võidurõõmu kui ka kaotusekibedust. Korraldusliku poole pealt saab ainult kiidusõnu öelda, sest mängud toimusid kogu aeg ja liiga pikalt ei pidanud keegi ootama. Lisaks oli kogu turniiri vältel olemas info selle kohta, kes kellega ja millal mängima peab.

Kohtunike brigaad tegi oma tööd väga professionaalselt, mis ei jätnud palju ruumi vaidlustele ja arusaamatustele. Lisaks oli avatud kohvik, mis andis hea võimaluse keha kinnitada. Ei oskagi midagi rohkemat ühelt turniirilt tahta.

Tahaks Kiili SK 1 võistkonna nimel tänada korraldajaid ja soovida jõudu ning jaksu tulevaste toredate turniiride korraldamiseks. Harjumaa võrkpallivõistkondadele tahaks öelda, et võtke aga julgelt osa sellest meie maakonna tiitlivõistlusest.

Kohtumiseni järgmisel aastal, KIILI SK 1 MEESKOND