Nende aastate jooksul on selts arendanud aktiivselt kogukonna naiste ühistegevust, seda nii kultuuri-, haridus- kui ka keskkonnavallas ning sotsiaalsfääris. Liikmeskond on tänaseks kasvanud üle 50 naise.

Kuid oma tegemistesse kaasatakse ka teisi vallaelanikke, seda isegi soost sõltumata.

Laadad ja töötoad

Toredateks üritusteks rohke osavõtjaskonnaga on kindlasti olnud Kiili laadad, mida korraldatakse kolm korda aastas.

Laada raames on toimunud ka hoidiste konkursid, erinevad töötoad ja alati on laval ka põnevaid esinemisi, kuhu eelistatakse kutsuda Kiili valla erinevaid tegelusgruppe. Läbi aasta (v.a. lumised kuud) on naised käinud juhendaja saatel kepikõndi tegemas.

Kellel oma kõnnikeppe pole, saab need korraldajatelt laenata. Tänaseks on loodud veebikaart naisseltsi kodulehel, kus on toodud ära võimalikud trajektoorid Kiili vallas tervisekäimise harrastajatele.

Populaarsust on võitnud naisseltsi eestvedamisel toimuvad käsitöötoad, kus on õpitud viltimist, jõulukaunistuste valmistamist, samuti pärliheegeldamist ning siidimaali.

Õpime orienteeruma

2013. aastal on plaanis tegemisi jätkata. Suurimateks väljakutseteks on sümboolika väljatöötamine, mille raames on juba soetatud tikkimismasin, ning lisaks tuleb kodukandi ajaloo koolitus. Projekti eesmärgiks on välja töötada alusmaterjal Kiili piirkonna ühingutele ja küladele, mis käsitleb piirkonna ajaloolist tausta ja Jüri kihelkonna rahvussümboolikat, arendada teadmisi ning luua võimalused meenete tootmiseks.

Kevadel 2013 alustatakse orienteerumise õppega ja seda kõike selleks, et leida ülesse Kiili valla ajaloolised paigad ning lisaks õppida selgeks looduses orienteerumine.

Lähemalt Kiili Naisseltsi tegemistest leiate infot aadressil http://kiilinaised.blogspot. com.

Kiili Naisseltsiga saab liituda saates e-kirja: kiilinaisselts@ gmail.com ning tegevust saab ka toetada läbi annetuste ja sponsorite (selts on ka maksusoodustusega ettevõtete registris).