Laupäev, 20. juuli algab suveaias käsitöö- ja omatoodangulaadaga „Kauple kui juut, maksa kui saks". Siinkohal tahaks kutsuda kauplema nii noori kui vanu, nii mehi kui naisi kõigega, mis on ehe, mahe, omavalmistatud, isekasvatatud, käsitsi tehtud, eriline, algupärane, rahvuslik. Võib-olla on sul laadal kaasas vaid üks meistriteos, kuid sa saad seda näidata ja koguda tellimusi. Laadal kauplemiseks helista numbril 5569 5715 ja sulle garanteeritakse müügiplats. Tähelepanu, küpsetajad! Esmakordselt leiab aset koduleiva konkurss. Tulge laadale!

Laululaval esinevad külalised Lätimaalt, võimlemisklubi Githa võimlejad, linetantsijad, kohalik näitering ja naiskoor Kanarbik. Põnevaid tegevusi jagub nii väiksematele kui suurematele lastele: rongisõit, batuudid, takistusraja läbimine aja peale ja sumomaadlemine juba suurematele. Lastega tegeleb Saarde Ilves oma sõpradega ja teatrit teevad lasteaia Krõll väikesed näitlejad.

Avatud on ka klubi. Seal on üles pandud uhke näitus lapitekkidest ja fotonäitus „Kilingi- Nõmme 75". Pärastlõunal muutub klubi nostalgiakinoks - linastuvad vanad reklaamfilmid omaaegsest Tihemetsa Tehnikumist. Laupäeva lõpetab suveaias ansambel Kukerpillid.

Pühapäeval, 21. juulil on koondatud tegevused Saarde paisjärve äärde. Varastel hommikutundidel alustavad kalamehed püügivõistlusega, seejärel kutsuvad koduloolased matkama, järvel võib näha veidraid veesõidukeid, sõita saab kanuudega, lastele on batuut, toimuvad mitmed huvitavad õpitoad ja ettevõtmised kogu perele.

Ka sel aastal leiab aset traditsiooniline rannakuninga ja -kuninganna valimine Õhtu tänava liivaväljakul.

Saarde valla uus kultuuriteadete leht internetis: http://kultuur.saarde.ee/

Jälgige reklaami!

Toredat suve ja ilusat ilma!