Ehitustegevusest laekuvate riigilőivude tulusid on suurendatud 1000 euro vőrra. Koigi spordiklubi ja Sőrandu külaseltsi sildfinantseerimise tagasimaksete vőrra on suurendatud muude tulude eelarvet, kokku 9938 eurot. 812 eurot on suurendatud muude tulude laekumist ka hooldekodusse paigutatud vallakodaniku pensionitulu arvelt. 1000 euro vőrra on suurendatud renditud ruumide renditulusid.

Toetustena on lisatud KIK-ilt lastelaagri korralduseks 1056 eurot ja mőisapargi hooldustöödeks 795 eurot. Järva Maavalitsuse kaudu on saadud toetused hajaasustuse veeprogrammi raames kokku summas 6524 eurot, noortekeskuse projekti raames 800 eurot ja lasteaiale tervist edendava projekti raames 145 eurot. Kultuuriministeeriumilt laekus 146 eurot kooliőpilaste teatrikülastuse transpordi tarbeks 146 eurot. Eesti Kultuurkapitali toetus mőisakontsertide külastuseks on 1080 eurot ja 49 eurot on laekunud Risti Agro OÜ-lt kultuuriürituste toetuseks.

Eelpool loetletud tulud on suunatud kulude eel-arvesse alljärgnevalt:

vallavalitsuse eelarvesse őigusabi kuludeks 240 eurot, veevarustuse eelarvesse riigilőivu kulude ja notaritasude katteks 660 eurot ja haja-asustuse veeprojektide rahastamiseks 6524 eurot. Haljastuse eelarvesse on suunatud 795 eurot Koigi mőisapargi hooldustööde kulude katteks.

Päinurme raamatukogu küttekulude katteks on suunatud täiendavalt 1447 eurot. Noortekeskuse eelarvesse on suunatud kokku 800 eurot inventari soetuseks ja ürituste kulude tarvis. Kultuuriürituste eelarvesse on suunatud kokku 1129 eurot mőisakontserdi korraldamiseks.

Lasteaia eelarvesse on suunatud kokku 229 eurot: projektikulude „Matka ohutult" ja „Südamenädal lasteaias" katteks.

Koigi pőhikooli eelarvesse on suunatud transpordikulude katteks 527 eurot ja keskkonnalaagri korralduskuludeks 1056 eurot.

Vallavanema info

* Üldplaneeringu kehtestamisest - siseministeerium arvas siiski, et üldplaneeringu kehtestamiseks saab loa anda üksnes maavanem.

Uus kiri on saadetud keskkonnaministrile üldplaneeringu kooskőlastamise ettepanekuga.

* Prandi küla sai Eestimaa aasta küla tiitli. See on väga suur tunnustus.

* Kooli tööriistakuuri süütaja on teada ning prokuratuur on saatnud asja kohtusse.

* Prandis käisid seitsmeteistkümne välisriigi esindajad.

* KÜ Aasa 5 soovib väljuda kaugküttevőrgust. Palusime lisadokumente vastavalt volikogu poolt kaugküttest eraldumist reguleerivale määrusele.

* Koigi külas tegutsev OÜ Naturholz sai Keskkonnains-pektsioonilt ettekirjutuse ning kui seda 31. augustiks ei täideta, ootab ettevőtet ees sulgemine.

* Edasi on tegeletud Päinurme kütteteemaga. Igale majale enda küttesüsteemi ehitamine ei oleks otstarbekas, mőistlik oleks katel paigaldada ühte majja. On käimas toetusvőimaluste otsimine katla ehituseks.

* Koigi ja Sőrandu kortermajade lammutustööd käivad.