Heliloojate esimeste oopuste hulka kuuluvas palas on tunda noorusele omast ideederohkust ja kõige väljaütlemise tahet, mis muudab teose erakordselt keerukaks. Marko Martini meisterlikus esituses täitus kultuurimaja saal kõikehaaravate kõlamassiividega.

Romantilise pianismi tipploomingust kõlasid Ferenc Liszti kuulus „Villa d' Este purskkaevud", Franz Schuberti laulude transkriptsioonid ja Giuseppe Verdi parafraas ooperist „Rigoletto". Kontserdi järgmises osas olid solistideks viiuldaja Sigrid Kuulmann ja rahvusooper Estonia üks väljapaistvamaid baritone Aare Saal.

Sigrid Kuulmanni esituses kõlasid Sergei Rahmaninovi 3 pala viiulile ja klaverile ning viiuldajate kuldrepertuaarist Camille Saint-Saëns'i „Introduktsioon ja rondo capriccioso". Aare Saal laulis aariaid Gaetano Donizetti, Giuseppe Verdi ja Georges Bizet ooperitest. Marko Martin oli solistidele tähelepanelikuks partneriks ja näitas klaveri võimalusi suure orkestri asendajana.

Klaveri renoveerimine sai teoks tänu Leaderi toetuse Mulgimaa arenduskoja strateegia meede III kaudu „Külade uuendamine ja arendamine", toetuse summa 4059 eurot, millele lisandus Abja vallavalitsuse poolne osalus 3417 eurot.

Meisterlikult on kabinetklaver renoveeritud Stoki OÜ poolt. Tänu õnnestunud renoveeritud klaverile saab edaspidi kutsuda esinema kõrgtasemel muusikuid ja ka muusikakooli õpilastele on esinemine heal klaveril heas saalis innustavaks kogemuseks.