Suve alguses sai uued piirijooned korvpallipalliplats, väga populaarne koht, kus kõksivad palli nii teismeeas noored kui ka nende vanemad. Vahetpidamata kõmiseb skatepark, kus panevad end proovile noored, kellele meeldib ekstreemsport.

Suvepuhkuste ajal olid noortekeskuse uksed küll kinni, kuid territooriumi laiendati uute atraktsioonidega.

Juuli keskel paigaldati rulapargi kõrvale lastele mänguväljak. Tänaseks on seal liivakast, ronimiskonstruktsioon ja kiiged. Veel on tellitud liumägi, mis peaks toodama lähiajal. Mänguväljaku eest tasus Keila vald.

Põhjus, miks mänguväljak rajati noortekeskuse territooriumile, on lihtne. Lapsed tahavad näidata oma oskusi. On see siis lapsevanem, noorsootöötaja, vanem õde või vend. Lapse jaoks on oluline, et teda ümbritsevad turvaline keskkond ja tuttavad inimesed.

Turvalist kooskäimise kohta ja tähelepanu vajavad ka noored. Noorsootöötaja ei asenda küll vanemaid, kuid ta saab noorele abiks olla ja toetada tema positiivseid tegemisi, tunnustada ja vajadusel suunata. Mõnel juhul ka ära hoida konflikte, mis noorte vahel tekkinud.

Heameel on tõdeda, et mänguväljakust on saanud Klooga aleviku keskne koht, kus on meeldiv koos käia ja nautida ka oma järeltulijate tegemisi. Samas panen lastevanematele südamele - mänguväljakul viibivate laste turvalisuse eest vastutavad eelkõige nende vanemad.