Kes Sa oled, Elve Kull?

„Olen sünnist saati koerukas, ka vanemad koerukad. Koolis käisin Koeru Keskkoolis, Tallinna Pedagoogilises koolis ja nüüd olen end kursustel täiendanud. Poeg Johann käib Koeru Keskkoolis.

Tantsin naisrahvatantsurühmas Alleaa, olen Koeru Keskkooli Hoolekogu liige, Koeru valla haridus- ja noorsookomisjoni liige.

Minu esimene töökoht, kus kõige pikemat aega olen töötanud, on olnud Koeru lasteaias Päikeseratas. Seejärel olin Rakke lasteaed Leevike juhataja kt. Masu mõjutuste tõttu pidin hakkama otsima uut kohta ja sealt alates olen olnud lühemat või pikemat aega Järva-Jaani lasteaias Jaanilill asendusõpetaja, Koeru Keskkoolis I klassi õpetaja, Päinurme Internaatkoolis toimetuleku klassi õpetaja.

Kui tekib küsimus, et miks nii palju erinevaid töökohti, siis vastan, et pigem lühiajaline töö kui töötus. Olen saanud palju uusi tuttavaid ja sõpru, kelledega lävime siiani. Kõik töökohad on andnud erineva töökogemuse, oskuse kohaneda ja suhelda erinevates olukordades.

Koeru Perekoduga käisin tutvumas 27. detsembrist paralleelselt Päinurme kooli tööga. Alustasin perekodus 17. jaanuaril 2011. Uuelt töölt ootan ennekõike järjepideva perekodu töö jätkamist, head pingevaba suhet laste ja töötajatega, ühise peretunde loomist ja selle tunde saavutamise nimel ühtne tegutsemist.“