Kokku esitati komisjonile 8 taotlust ja soovitud summa oli kokku 907.32 eurot, eelarveaasta jääk oli peale kolme taotlusvooru 721.25 eurot.

2011. aastast kokkuvõtet tehes selgus, et kõige agaram rahataotleja oli Uno Aan (3 taotlust), kaks projekti oli esitanud ka Urve Naukas, lasteaed, perekodu ja kool. Kokku rahastas komisjon 25 projekti ja see tähendab mitmeid toredaid üritusi ning ettevõtmisi, milles meie valla inimesed osaleda said.

Teen siinkohal ka väikese kokkuvõtte Koeru Projekt rahastamise põhimõtetest, millest komisjon oma otsustes lähtub. Koeru Projekt on ellu kutsutud Koeru valla kultuuri-, spordi-, hariduse-, religiooni- ja noorsootöö edendamiseks ning külaliikumise ja seltsitegevuse toetamiseks. Toetuse andmise eesmärk on arendada vallas kodanikualgatuslikku tegevust ning soodustada ühistegevuse aktiviseerimist; toetust saab küsida ürituse korraldamiseks või transpordikulude katmiseks. Koeru Projekt ei rahasta investeeringuid, st et erinevate asjade ostmiseks või remontimiseks see raha mõeldud ei ole.

Järgmisel aastal on valla eelarves projektide rahastamiseks planeeritud sama suur summa kui käesoleval aastal (2556 eurot).

Koeru Projekt komisjoni nimel soovin kõigile kaunist jõuluaega ning õnnelikku algavat aastat!

Komisjoni otsus oli järgmine:

Nr Projekt Esitaja Otsus

1. Jõuluetenduse ja muuseumi külastus Lasteaed Päikeseratas 60

2. Jõulud noortemajas Aive Volter- noorsootöötaja 20.25

3. Eakate ühisüritused Uno Aan 85

4. Õppeekskursioon pealinna ja teatrimaailma Epp Talvik 131

5. Kohtumisõhtud-jututoad Urve Naukas 85

6. 9.-12. klassi jõulupidu "Enne ja nüüd" Geelika Luik 100

7. Koeru Kodutütred "10" Kirsika Ilmjärv- rühmavanem 90

8. Tantsuetendus Anne-Ly Pihlak 150