Õnnestunud oli kirjandusõhtu Oskar Lutsu „Kevade" 100.ilmumisaasta puhul novembris. Siis esitasid luuleringi liikmed populaarseid katkendeid „Kevade" raamatust. Luuleringi esinemisi aitavad oma hea meisterlikkusega ilmestada hobinäitlejad Uno Aan, Milvi Kangur, Reelika Lepik, Pille Eha ja Raido Johanson.

Kiidusõnad kuuluvad Koeru keskkooli õpilasele Hannes Linnole, kes loeb luulet, improviseerib üritust juhtides või näitleb. Klubi juhatus tänab eelnimetatud inimesi innuka kaasalöömise eest.

2012. aastal korraldati 5 kirjandusüritust, kohtuti kahe hobiluuletajaga, vahetati oma lugemiselamusi, rännati mööda kultuuriloolisi paiku (Müüsleri- Kilplala-Merja), korrastati talgupäeval kirikaeda ja vana kalmistut, lauldi jõululaule 3. advendi jõululõunal. Tulemuslik tegevus oli ka selle poolest, et Vaimuvalguse liikmeks on astunud viimasel kahel aastal kuus uut liiget, kes on noorema generatsiooni esindajad. 21-st asutajaliikmest on veel osalejatena alles 8: Vilme Aan, Elsi Jõgiste, Viivi Kallasaru, Ruth Mandri, Juta Rundu, Evi Sein, Malle Tomingas ja Salme Kask.

Möödunud aasta üritustest on koostatud sisukas kroonika kümnel suureformaadilisel lehel. Kroonikat peab Herbert Last. Seda on võimalik lugeda Koeru raamatukogus.

Et uus tegevusaasta oleks rohkem vaimsust pakkuv, korraldas juhatus detsembris kirjaliku küsitluse, millele võis hinnangu kirjutada ürituste kohta, lisada ettepanekuid juhatuse töö ja uute tegevuskavade suhtes.

Kohtumisõhtute ja ekskursiooni läbiviimiseks on Koeru Projekt andnud raamatuklubile rahalist toetust, mille eest suur aitäh.

Meie 35-line liikmeskond on tasunud kõik oma liikmemaksud, mis on ka tubli laekuri Eda teene.

Uue aasta õnnitlused kõigile Vaimuvalguse klubi liikmetele ja meie toetajatele!