Eesti Vabariigi ja Koeru valla sünnipäev satuvad alati ühte nädalasse. Lisaks täitus tänavu Koeru lasteaial Päikeseratas 40. sünnipäev. Kõiki neid tähtpäevi saatis kontsertide, palvuse, vastuvõttude ja sõnavõttude rida.

20. veebruaril tähistati Salutaguse, Ervita ja Vao seltsimajas Eesti Vabariik 95/ Koeru vald 21 sünnipäevi kontsertiga „Minu Eestimaa püsib minus". Valla isetegevuslased olid vallas kontserttuuril ning andsid meeleolukaid üleastumisi kõigis paikades. Koeru Kultuurimaja tänab vastuvõtjaid!

21. veebruaril toimus sama kontsert-aktus Koeru kultuurimajas. Koerus anti üle ka tänavused Koeru valla teenetemärgid Koeru muusikakooli direktorile Kerli Sirilale, Koeru raamatuklubi Vaimuvalgus eestvedajale Malle Lastile ja abipolitseinik Tambet Hankole. Koeru valla vapimärk omistati perearst Riina Läänele ja abivallavanem Ülle Jäägerile.

24. veebruaril leidis äramärkimist meie kodumaa sünnipäev Koeru kirikus palvuse ja kontserdi ning lillekorvide asetamisega Vabadussõja ausambale. Kõne pidasid esindajad Järva Maavalitsusest ja JOL-ist, Koeru vallavolikogu aseesimees Mati Seire, abivallavanem Ülle Jääger, Kaitseliidu ja Naiskodukaitse esindajad H. ja K. Lõhmus, Koeru segakoori liikmed jt.