„Pisemaid ehitustöid on veel vaja teha ja üht-teist kohendada, kuid külastajad saavad juba basseini kasutada. Kõik juurdekuuluvad lisaseadmed saavad kasutusvalmis lähipäevadel. Kindlasti pakub elamusi ka basseiniga seotud atraktsioon „voolav jõgi", mille keskele jääb eraldi saareke päevitamiseks," ütles ettevõtja. „Sügisel hakkame aga paigaldama liumägede konstruktsiooni. Nii valmib järgmiseks aastaks kolmetasandiline suur liumägi, mille kõrgeim tipp on 11-meetrine," lisas ta.

Veel tänavu suvel valmib aga Vudilas võrkpalliplats ja uus turnimiatraktsioon. Bistroohoone teisel korrusel on lõppenud siseviimistlustööd ja kavakohaselt paigaldatakse sinna juuni keskel lisaks senistele mänguvahenditele ka mänguala.

Vudila loob töökohti kohalikele noortele

OÜ Vudila Mängumaa teeb jätkuvalt koostööd ümbruskonna turismifirmadega: Elistvere loomapargi ja Palamuse kihelkonnakooli muuseumiga. „Kui neid asutusi külastada ja samal päeval Vudilasse tulla, on pilet lapsele 20% soodsam. Majutamiseks soovitame oma klientidele aga Äksi puhkemaja või Voore külalistemaja, kelledega oleme samuti teinud koostööd juba varem. Soovime kaasa aidata sellele, et turistid viibiksid siinkandis pikemalt ja, et nad lisaks looduse nautimisele jätaksid piirkonda ka raha. Ainult nii on võimalik luua uusi töökohti ja investeerida uutesse tegevustesse," selgitas Lember.

Tänavu on suurenenud OÜ Vudila Mängumaa roll ka tööandja ja uute töökohtade loojana . „Viimased kuud on meil õuepeal erinevaid ehitustöid teinud kolm ettevõtet. Oma tegevusteks suvehooajal palkame lisaks püsitöökohtadele appi üle kolmekümne inimese, enamasti on tegemist kohalike noortega, kes mitmesugusel viisil külastajaid teenindavad. Vudila tegevjuht on tartlane Margus Kruusmaa, kes on juba pea aasta olnud aktiivselt Vudila tegemiste ja planeerimiste juures," rääkis Kajar Lember.

„Loomulikult on Vudilas jätkuvalt ka mitmed võimalused vuttidega kohtumiseks. Külastajaid lõbustavad maskotid - vutipoiss ja vutitüdruk. Vaiksemas nurgas saab uudistada aga ka ehtsaid vutte, kes konkursil said nimeks Vuta, Vurle ja Vurr-leen. Samuti pakuvad meie külastajatele seltsi mitmed koduloomad, neid on sel aastal rohkem kui eelneval aastal. Lisaks kümnele hobusele, kitsedele ja jänestele on kasvanud ka Vudila lambapere, kes samuti ootavad külastajalt pisikest paid. „Välistada ei saa ka uusi loomapere asukaid," teatas Vudila peremees lõbusa muigega.