Autorile on elus nii mõnigi kord meeldinud oma võimeid katsetada. Muigel sui rääkis ta kogemusest Miljonimängus osalemisest, kus teadmisi kroonis võit 32000 krooni näol. Väliselt rahulik, kuid sisemiselt suures pinges olles, ei suuda inimene meenutada isegi 7 päkapiku nimesid!

Meeldib laulda, on kirjutanud laulusõnu ning koostanud sünnipäevadeks vemmalvärsse. Lapseeast alates on Maret German olnud sinasõber kirjandusega. Enim on pakkunud Gerald Durrelli, Astrid Lindgreni, Erich Maria Remarque looming. Meeleldi on süvenenud vene kirjanike loomingusse, viimasel ajal eriti Darja Dontsova. Eesti autoritest meeldib Mats Traat. Viimasel ajal on ta küll lugenud vähem ning tunnistab pattu, et kui ikka raamat ei meeldi, siis lõpuni ei loe.

Meeldib viibida looduses ja eriti kalal käia, sest õngekorki jälgides on hea lõõgastuda ja mõtiskleda. Küllap on soodsalt mõjunud ka kaunis ja vaikne elukoht Sipas. See vaikus on siiski suhteline, sest kogukonna tunne on tugev ja oleneb eestvedajast, kui mitmekesist ja huvitavat külaelu elatakse. Autogramme jagades toonitas autor veelgi, et kui ei tee proovi, siis ei saa kunagi teada, milleks sa suuteline oled!