Esmaspäeval, 9. aprillil kell 11.30 kogunevad päevakeskuses kõik kepikõnnihuvilised. Seekordne kepikõnniretk viib Saue terviserajale. Kes siiani on tegelenud kepikõnniga omasoodu, võiks seekord proovida ühiskõndi. Seltsis on segasem ja peale turgutavat kõndimist ootab päevakeskuses kuum tee ja hea seltskond.

kell 14.00 - 15.30 toimub füsioterapeut Helger Helemäe juhendamisel seminar „Tervislikud eluviisid". Läbi väikese huumoriprisma räägitakse liikumisest ja toitumisest ning sellest, mida on võimalik läbi viia ja korraldada Sauel ja päevakeskuses


Teisipäeval, 10. aprillil kell 12.00 on lubanud tulla Mariann Kelam. Päevakeskuse rahvas kuulas teda viimati väärikate kinohommikul ja tema positiivne ellusuhtumine ning nooruslik eluhoiak olid põhjuseks, et teda külla kutsuda. Mariann Kelam räägib selllest, kuidas temal on õnnestunud säilitada rõõmus meel ja hea tervis. Ühtlasi on Mariann Kelam tegev oma kodukoha Viimsi volikogus ning kõneleb ka meelsasti volikogu töö probleemidest ja tööst kohalikus omavalitsuses. Kõik küsimused Mariann Kelamile on eelnevalt oodatud päevakeskuses.

Kolmapäeval, 11. aprilli alustame juba kell 9.00 näitliku tervisevõimlemisega. Seekord on oodatud ka kõik need, kes veel ei ole tervisevõimlemisega tegelema hakanud.

Kell 10.00 tuleb Feliks Undusk Oriflamest ja kõneleb tervisetoodetest, mida saab iga huviline tellida.

Kell 15.00 on eakate jooga. Jooga treener Jane Põldmäe on selle näidistunni ette valmistanud spetsiaalselt eakate eripära ja vajadusi silmas pidades. Jooga tund on tutvumiseks, kõik huvilised saavad osaleda ja kui meeldib ning sobib, siis hiljem saab päevakeskuses toimuvate joogatreeningutega ühineda.

Neljapäeval, 12. aprillil kell 12.30 tuleb päevakeskusesse Eve-Mai Valdna maanteeametist. Eve-Mai Valdna kõneleb eakate ohtudest liiklemisel jalgsi ja jalgrattaga. Ühtlasi näidatakse vahendeid, mis aitavad turvaliselt liigelda. Osavõtjad saavad ohutu liiklemise meened.

kell 14:00-17:30 - VIREO tervisepealelõuna, mis koosneb 4 osast:
1) tervisliku seisundi hindamine;
2) miniseminar - kuidas valida treeningkoormust;
3) grupitreening - päevakeskuse saalis;
4) individuaalne tagasiside tervisliku seisundi hindamise tulemustele.

Kaasa spordiriided ja jalanõud!
Grupi maksimaalne suurus 14 inimest (vajalik on etteregistreerimine päevakeskuses)

Alates kella 13.30 on päevakeskuse käsitöö poolel huvilistel võimalik saada 5 minutit tasuta massaaži ja kui huvi ja usaldust, siis registreerida ennast ka päevakeskuses toimuvatele eakate soodushindadega massaažile.

Reedel, 13. aprillil kell 13.00 tutvustab sauelastele juba tuttav Reet Pool oma äsjailmunud raamatut. Raamatut saab osta kohapeal soodushinnaga. Raamatu ostu soovist oleks hea eelnevalt teatada päevakeskuses. Antud raamatu sihtrühmaks on aga need, kes treeneri juhendamisele ei saa tugineda. Seega loengu osas jagab infot eeskätt neile, kes päevakeskuse võimlemisrühmades ei käi. Ka liikumispuudega, ratastooli inimesed on teretulnud. Samuti need, kel on kodus hooldada liikumisraskustega või isegi lamav inimene. Reet Pool viib läbi ka näidistervisevõimlemise.

Huvilistel palume registreerida ennast päevakeskuses.

Olete oodatud!