Elmar Meikup on Elen Puidutöötlemis AS omanik ja juhataja. Elen Puidutöötlemise AS asus Koigi vallas tegutsema 1994. aastal kuue töötajaga. 1999.aastal töötas firmas 75 töötajat. Tootmistehnoloogia arengu ja kaasajastamise tulemusel on praeguseks töötajate arv 38. Küll aga on  pidevalt kasvanud toodangu maht. Elen Puidutöötlemise AS toodab väga kvaliteetseid puusärke. Kui algusaastatel valmis neid aastas alla 2000, siis 2010.aastal oli see arv 19673. Toodangut turustatakse lisaks Eestile veel Saksamaale, Soome ja Rootsi. Firma arengusse investeeritakse pidevalt, mille tulemusel näeb firma arengusse targalt panustav omanik ja ettevõtlik juht Elmar Meikup ette lähiajal jätkuvat tootlikkuse ja turumahu kasvu. AS Elen on Koigi valla suurim tööandja ja kaasaegse töökeskkonnaga ettevõte.

Lisaks põhiettevõtmisele tootmises asutas Elmar Meikup 2008.aastal Koigi valda oma kodu ja selle ühisosana ka jahindusturismi võimalusi pakkuva Sinso Jahimaja, kuhu broneeringud ulatuvad aastasse 2013. Tegutsemises jahiturismi alal näeb Elmar Meikup võimalust tutvustada kaugemalgi seda, mida ta ise väga armastab - oma maad ja selle võrratut loodust.

Elmar Meikup on olnud Koigi vallavalitsuse liige aastail 2006 kuni 2009.

Elmar Meikup on tark ja tulevikku panustav ettevõtja ning  valla  kultuuri- spordi- ja seltsielu aastatepikkune toetaja, tänu millele on Koigi vald arenev ja elamisväärne kodupaik paljudele.

Koigi valla teenetemärgi andmise ja Koigi valla auraamatusse kandmise aluseks on Koigi Vallavolikogu 10.veebruari 2011.a. otsus nr.6.

TÄNUKIRI
Koigi Vallavolikogu tänab ja tunnustab perekond Sammlerit avala ja suure vastutustundega suhtumast oma laste kasvatamisse ja tugeva pere kujundamisse, mille tulemusel on  kõrgelt hinnatavad  laste õppetöö- ja huvialased saavutused.

TÄNUKIRI
Koigi Vallavolikogu tänab ja tunnustab Elle Ehanurme pikaajalise kohusetundliku ja sisuka töö eest Koigi Põhikooli õpilaste kasvatamisel ja õpetamisel ning nende aktiivse ja avatud eluhoiaku kujundamisel.

TÄNUKIRI
Koigi Vallavolikogu tänab ja tunnustab Liis Puhmastet pikaajalise ja sisuka töö eest Koigi Põhikooli õpilaste õpetamisel ja nende klassi- ja koolivälise silmaringi laiendava ja tulemusliku tegevuse korraldamisel.

TÄNUKIRI
Koigi Vallavolikogu tänab ja tunnustab Milvi Randmäed rahvakultuurialase tegevuse ja selle järjepidevuse hoidmise eest Sõrandu Külaseltsi tegevustes ja Järvamaa Kangapäevi korraldades.

TÄNUKIRI
Koigi Vallavolikogu tänab Riina Kuusikut aastatepikkuse vabatahtliku töö eest Päinurme uue pargi rajamisel ja ümbruse korrastamisel.

TÄNUKIRI
Koigi Vallavolikogu tänab Märt Kuusikut aastatepikkuse vabatahtliku töö eest Päinurme uue pargi rajamisel ja ümbruse korrastamisel.

TÄNUKIRI
Koigi Vallavalitsus tänab  Maire Haavat Koigi mõisakontsertide sarja korraldamisel osutatud sisulise ja korraldusliku abi eest.

TÄNUKIRI
Koigi Vallavalitsus tänab ja tunnustab perekond Piirimäed oma laste tervesse ja sportlikku tulevikku panustamisel tehtu eest.

 

Koigi valla AASTA KÜLA 2010

Prandi küla on 46 püsielanikuga küla Koigi vallas. Prandi küla ettevõtlikkus on näiteks sellest, kuidas ühise koostöö tulemusel, läbi armastuse kodukoha vastu ja tulihingelise  külajuhi eestvedamisel on võimalik lühikese ajaga muuta ühe küla ilme ja elukvaliteet oluliselt ilusamaks  sisukamaks ja elamisväärsemaks.

Alates 2006.aastast kuni tänaseni on Prandi külaelu eestvedajad oma elu edendamise nimel kirjutanud 14 projektitaotlust ja toonud läbi selle külaelu arendamiseks ligi 3,5 miljonit krooni. Nendest 7 projekti teostamine on toimunud 2010.aastal kogumaksumusega 2530089 krooni. Põhiosa sellest hõlmab külamaja ehitamine ja sisustamine. Iga Prandi küla pere on projektide õnnestumisse andnud jõukohaselt oma panuse.

Regulaarselt korraldatakse külaseltsi poolt kultuuri- ja meelelahutusüritusi. Hoitakse korras väljaarendatud Prandi allikate äärne peoplats ja kogu küla maaala, mida on kokku 4 ha.

Prandi külas elatakse tegusas tänases, stardipakud seatud järeltulevate põlvede tarvis sisuka ja targa jätkamise nimel homsesse väärikasse külaellu Eestimaal.

Koigi valla Aasta Küla 2010. tiitli omistamise ja valla auraamatusse kandmise aluseks on Koigi Vallavolikogu 10.veebruari 2011.a. Otsus nr.7