Veel olid külas politseinikud. Tutvustati märulipolitsei varustust ja julgemad said seda isegi selga proovida. Politseipunktis sai endale helkuri teha, näpujälgi vőtta ja auhindade peale ristsõna lahendada.

Väiksematele pidulistele olid kohale toodud mänguhobused, mille peal oli hea ringi ratsutada.

Noortekeskuses valmistati ka küpsisetort, mis kadus laualt väga kiiresti. Väga maitsev oli! Aitäh tegijatele!

Ma arvan, et üritus läks igati korda, sest päevast vőttis osa umbes 80 suurt ja väikest külalist.

Igati vahva üritus oli! Aitäh kõigile korraldajatele ja abilistele!

Hoia, mida armastad!

Meie koolis oli avatud väga õpetlik näitus. Rändnäitus „Hoia, mida armastad!" on pühendatud

Eesti looduskaitse 100. aastapäevale.

Näituse eesmärgiks on pöörata tähelepanu meie looduse mitmekesisusele ja kaitsele ning selle sihtgrupiks on üldhariduskoolide õpilased.

Lihtsalt kokkupakitav ja transporditav näitus koosneb Eesti looduskaitset tutvustavatest vibustendidest (kümme stendi, alateemadeks: milleks loodust kaitsta, mida ja keda ja kuidas looduses kaitsta, kuidas looduses käituda jne) ja mängulistest eksponaatidest (kuus komplekti), mille abil saab näiteks otsida loomakodusid, aidata loomi neid varitsevatest ohtudest mööda, võrrelda meie kodude mõju keskkonnale, mängida looduskaitseteemalist põrandamängu.

See näitus oli väga põhjalik ja hämmastav oma detailirohkuse poolest. Joonistatud stendid ja mängud olid tõsised maalid. Palju nalja pakkus kuulimäng, kus kuul oli vaja õigesse auku viia, aga seda nööride külge kinnitatud alusel mööda seina üles.

Kadripäeval koolis

Kadripäev koolis oli teemapäev, kus koolipere liikus ringi kostümeeritult. Peamiselt kanti kadripäevale omast valget riietust, poistel oli vőimalus ehtida end pikajuukseliste parukatega. Päeva muutis huvitavamaks vahetundide ajal saalis korraldatud etteasted. Igal vahetunnil astus üles erinev klass.

Sattusin kooli ajal, mil laval oli  kuues klass. Publikule loeti ette mőistatusi, millele vastuse leidmine polnudki nii lihtne.