Oma esimest lasteaiaaastat alustas 17 sõimelast. Üldse on lasteaias 6 rühma, Koerus 2 sõime- ja 3 aiarühma, Vaol üks liitrühm. Lapsi on Vaol 17 ja Koerus 97.

Juba käib meil vilgas tegevus. Heategevuslikul mihklipäeva laadal saab teada, mis see mihklipäev üldse endast kujutab, imetleda saab vahvaid sügisteemalisi peakatteid, mis on koos emaga kodus valmistatud. Esimesed kübarad on juba lasteaeda jõudnud.

Laadal saab kaubelda hoidiste, küpsetiste, aiasaadustega. Kaasa peab olema ka priske tengelpung, et seda kõike laadalt osta. Nurmenuku rühma lapsed keetsid ise õunamoosi. Nüüd ootavad need uhkelt kaunistatud moosipurgid ostjaid. See oli lastele ütlemata tore tegevus.

19. septembril osalesid 6-7. a lapsed VII Järvamaa lasteaedade igasügisesel spordipäeval, kus kaotajaid ei olnud. Iga laps sai kaela kuldse medali.

8. oktoobril algab kauaoodatud lasteaia köögi renoveerimine. Süüa hakkame tegema Koeru Keskkooli köögis. Toit tuuakse lasteaeda termostega.

Tänu direktor Tiit Kaldale vastutulelikkuse eest, lubada meie kokad kooli vastremonditud kööki. Aitäh Ülle Jäägerile, kes kirjutas projekti ja ehitust rahastab EAS ning vallavalitsus. Loodame ehitusperioodil lapsevanemate mõistvale suhtumisele ja heale koostööle ehitusfirmaga.