„Meie jaoks on esimesel kohal kindlasti turniiri heategevuslik iva ja läbi selle eestimaiste maitsete ja tooraine väärtustamine. Tänu sellele otsustasimegi toetada Johannese kool ja lasteaeda Rosmal," selgitab peakokk Pihel, kelle sõnul on just nimetatud kool tubli näide sellest, et ka koolisööklates võib lastele pakkuda puhast ja maitsvat Eesti toitu. „See on suurepärane võimalus kõigil läbi heategevusloterii piletite ostmise toetada kohalikke maitseid ja seda, et meie laste koolilõunad oleksid tervislikud ja suurepäraselt valmistatud," lausus Pihel.

25. septembril Tallinnas, Snelli staadionil esmakordselt aset leidval turniiril võtavad jalgpallis mõõtu kaheksa restorani kokad. Selle sügise esimese pühapäeva keskpäeval jooksevad palli taga ajama restoranide Neh, Ribe, Senso, Oko, Leib Resto & Aed, Horisont, aga samuti Tallinki ja Carmen Cateringi meeskonnad. Et jalgpall on ka igapäevaselt pigem nugade ja pannidega askeldava seltskonna hulgas populaarne, said kaheksa kohta turniiril osalemiseks täis kõigest nädalaga.

Pihel kiidab ka kõiki neid, kes on turniiri toimumisele nõu ja jõuga abiks olnud. Nii on oma õla alla pannud Pädaste Mõisa pikaajaline koostööpartner Electrolux aga ka Eesti Jalgpalliliit, kes paneb loosirattasse 10 piletit Eesti ja Ukraina sõpruskohtumisele jalgpallis. „Kuna tegu on siiski restoranide ja kokkade jalkaturniiriga, loositakse välja ka osalevate restoranide kinkekaardid," märkis Pihel. Esimese mängu kick-off on kell 12. Turniiri köögipoole ja konfereerimise eest hoolitseb Ants Uustalu.

Ootame kõiki inimesi head tegema ja 25. septembril oma lemmikrestoranile kaasa elades ka lihtsalt ühte mõnusat pühapäeva veetma!

Heategevuslikul loteriil osalemiseks saad teha annetuse MTÜ Rosma Haridusseltsi kontole Swedbank 1120075260, SEB 10402010939005. Märgusõna "parem koolitoit". Ühe loteriipileti hinnaks on 10 €.