Oma artiklis toob Zuppur näiteid nimedest, mis selgelt ei vasta kohanimeseaduse nõuetele: nimed, mis sisaldavad araabia või rooma numbreid, võõrtähti või kattuvad küla nimega:
"Täiesti kindlalt ei vasta kohanimeseaduse nõuetele nimed, mis sisaldavad araabia või rooma numbreid.
Näiteks sellised maaüksuste (talude) nimed nagu Jaanimäe I, Karatautsa I, Herli I, Soodi II, Lätte -I, Tepämäe I, Vakari 155, Ala-Suhka 284, Maure 84, Pressi 197, 198, 199, Ala- Tilga 146, Hämkoti 265, Hanninga 6 vajavad kindlasti muutmist.
Samuti ei ole nõuetekohased näiteks Z-ga algavad nimed (Ziruli, Zirgu) ja kattuda ei tohi maaüksuse ning küla nimi (Kaldemäe, Kirbu, Mäe-Tilga jne, jne)."

Kümnete kaupa soovitusi

"Lisaks selgelt nõuetele mittevastavatele nimedele, on aga nimekirjas hulgaliselt neid, mille probleemikirjeldus on järgmine: "Soovitame katastriüksuse nime muuta või selgitada nimevalikut. Soovitame ajaloolist nime .....".
Toon mõningad näited: Tuuka külas asuva Andreoru nimeks soovitatakse Koidu, Tummelka külas asuva Tummelka nimeks Kunnimäed, Meelaku külas asuva Timmi nimeks Kulle, Lüütsepa külas asuva Lüütsepa nimeks Mõisamäe, Tuvimäe või Tornimäe, Luutsniku külas asuva Paju asemele Väiku-Liivamäe, Haanja külas asuva Kõverkõrtsi nimeks Haramäe, Jaanimäe külas asuva Jaanimäe asemele Hõpõmäe, Reheperämäe või Haljamäe, Kallaste külas asuva Kallase asemele Vändä, Kilomani külas asuva Puurna nimeks Põdra, Saika külas asuva Andrese asemele Ruusa. Ja niimoodi kümnete kaupa.

Vallavalitsusel tuleb kõigi nende nimedega tegeleda, nimede valikut põhjendada ja selgitada, kas üks või teine nimi on ajalooline või mitte," kirjutab Tiina Zuppur Haanja vallalehes.