Keskerakonna Jävamaa piirkonnas kandideeriv Kersti Sarapuu sõnas, et küllap oli tegemist Reformierakonna reklaamiga, miks muidu olid üles riputatud ühed kollased. Ta lisas, et küllap soovis Reformierakond näidata, et nad on esimesed. Samas avaldas kahtlust, et sellist nalja võis korraldada ka keegi teine. Mis puudutab aga varjatud poliitreklaami, siis sel juhul on tegemist piiripeal käimisega - kõik oleneb, kuidas keegi seda vaatab, lisas Sarapuu.

Sotsiaaldemokraatide Järvamaa nimekirjas kandideeriv Järva maavanem Alo Aasma sõnas, et vägisi tekib mulje, et tegemist oli poliitreklaamiga. Ta lisas, et eks sellist geriljaturundust (ehk reklaam, mille eesmärk on tekitada ootamatute reaktsioonide läbi elevust) ole varemgi tehtud, kuid ta ei usu, et selline turundusvõte tooks Paides kasu, pigem kahju.

Paide linnapea Priit Värk sõnas, et teda isiklikult need numbrid Paide linnas ei seganud ning pigem avaldas tunnustust nutikuse üle. Ta lisas, et sai päeva jooksul erinevaid kõnesi, kus inimesed on avaldasid huvi müstiliste numbrite päritolu vastu.

"Isegi kui tegemist oli poliitreklaamiga, on tegemist kavala lahendusega," lisas Värk.

Siiski toonitas linnapea, et kuna linna arhitektidega ei olnud antud aktsioon kooskõlastatud, tuli numbrid eemalda. Linnapea sõnas, et linnavalitsusel pole eraldi plaanis vastavat isikut taga otsima hakata.