Koeru lasteaia Päikeseratas Päevalillede rühm „Päikesele külla“. Lavale seadnud Heljen Kull ja Piret Heinsoo.

Koeru keskkooli 4H Rõõmurullid „Rumal töömees“. (Samanimelise muinasjutu ainetel) Lavale seadnud Krista Jürgens ja Reelika Lepik. Koeru keskkooli 3. klassi näitering “Hunt ja vasikas”. Vene multifilmi ainetel lavale seadnud Rita Õunapuu.

Koeru keskkooli luulekava „Eesti asi“. Juhendajad Reet Aule ja Tiina Põldoja. Järva-Jaani gümnaasiumi luulesõprade ring luulekava “Üks on minul püham koda”. Juhendaja Malle Last. Muusikajuht ja viiulil musitseeris Eva Arusalu.

Koeru keskkooli noorte näiteringi katkend vendade Grimmide ja Laur Kaunissaare etendusest „Lumivalgeke ja seitse pöialpoissi“. Lavale seadnud Krista Jürgens.

25. ja 26. märtsil esines Koeru keskkooli noorte näitetrupp näidendiga „Lumivalgeke ja seitse pöialpoissi“ Koeru lasteaia lastele ning kõikidele suurtele ja väikestele teatrisõpradele.

Olgu siinkohal veel ära nimetatud kõik osatäitjad: Annabell Künnapuu, Heli Paluoja, Marec Herman, Hannes Linno, Aigi Mänd, Silver Tatrik, Katre Kluust, Laura Lepik, Laura Lehtmets, Miika Pihlak, Rebekka-Maria Remmelgas, Carolyn Mets ja Triin Aasa.

Etendused võeti publiku poolt väga soojalt vastu.