Eeskava lõppedes tõmbasid korraldajad veidike hinge ja siis alustati mängudega. Eraldi toimetati nii laste kui täiskasvanutega. Kõige populaarsemaks mänguks kujunes sumomaadlus. Selleks olid laenatud Türi Noortekeskusest sobivad kostüümid. Lõbu pakkus see nii pealtvaatajatele kui maadlejatele.

Mängudele järgnes õnneloos, pileti ostnute vahel loositi välja kohalike inimeste ja ettevõtete annetatud kingitusi. Õnneloosi toetajaid oli 16 ja loosimises osalevaid kingitusi üle 40. Loosirattas olid kinkekaardid, T-särgid, raamatud, taimed, martsipanist kujukesed ja palju muud. Kuna peolisi oli selleks ajaks registreeritud üle 140, siis võib öelda, et iga neljas sai ürituselt kaasa vahva kingituse.

Reklaamitud kesköiseks üllatuseks oli suurte taevalaternate lendulaskmine. Neid lennutati taevalaotusesse 15 ehk iga möödunud külapäeva kohta üks. Laternad saatsid lendu kohalikud sädeinimesed ja toetajad koos abilistega. Kuna öö oli pilvitu ja tuulevaikne, jagus laternailu pikaks ajaks.

Peolt ei puudunud ka tantsubänd, tänavu mängis ansambel Lektus. Pillimehed olid nii populaarsed, et paarid täitsid tantsuplatsi viimase lauluni. Enne lõppes pillimeeste kui tantsijate jaks.

Ürituse korraldajad soovivad tänada kõiki, kes selle vahva päeva teokssaamisel abiks olid. Suur aitäh teile! Kõige suurem tänu aga külalistele. Ilma teieta me seda ei teeks. AITÄH!