Virgestusväljak on rajatud samuti LEADER-rahastusega projekti „Suure-Jaani järveümbrus puhkajate ja spordisõprade meelispaigaks“ raames. Soov oli pakkuda toredat ajaveetmisvõimalust ka täiskasvanutele, kes oma lastega mänguväljakule tulevad ning harrastussportlastelegi, kes järveümbrust ja parki sportimiseks kasutavad. Tervisepark ehk virgestusväljak koosneb 11 treeningseadmest, mis tagavad kõigi lihasgruppide treeningvõimalused ja võimaldavad ühendada meeldiva treeningu värskes õhus viibimisega. Selle projektiga korrastati puhkealal ka võrkpalliplats ning rajati minikorvpalliväljak lastele..

Discgolfi väljak on rajatud LEADER-meetme toetusega projekti „Uued võimalused maanoortele“ raames. Discgolfi minipargis on 5 korvi paigutatud järveäärsele alale ja Kondase parki nii, et seal oleks sobilik mänguvõimalus nii algajatele kui ka oskustega mängijatele.

Kõik erinevate projektide abil loodud uued võimalused on väga hästi vastu võetud ning leiavad kasutust nii kohalike elanike kui külaliste näol. Suvel Mudifestil osalenud 550 last ja nende juhendajad ning lapsevanemad olid väga positiivselt üllatunud, leides väikelinnast nii atraktiivse ja mitmekülgseid tegevusvõimalusi pakkuva puhkeala. Kondase pargi puhkeala võimaldab kõigil aktiivselt ja sisukalt vaba aega veeta ning nautida imelist vaadet üle järve Suure-Jaani linnale ja kirikule.