Konkursi tulemused kuulutame välja Saue Sõnas.

1. Saue lasteaia „Midrimaa" Pokude rühma lastevanemate kingitus - suur liivakast.

Lapsed on meie tulevik. Lapsed sirguvad meie, täiskasvanute kõrval, nende uudishimulikud pilgud jälgivad meie tegemisi, et sellest õppida. Meist endist sõltub, milliseks kujuneb meie laste homne päev. Soovime tunnustada suurt, kokkuhoidvat, tegusat ja lapsi armastavat lapsevanemaid - Saue lasteaia Pokude rühma isasid ja emasid, kes rajasid lastele suure liivakasti.

Tegu on seda tunnustatavam, et lisaks 15 tonnile kärudega kohale veetud liivale on liivakasti äärteks olevad palgid lastevanemate erametsast ja enda poolt langetatud, kooritud ja paika pandud. Pokude rühma lapsevanemate sõnul on ühiselt ehitatud liivakast ka lasteaiale tänutäheks kõigi nende aastate eest, mil nende lapsi on hoitud ja kasvatatud .

2. Eesti Linnade Talimängude parimad suusatajad on sauelased

Eesti Linnade Talimängud 2011 toimusid sel aastal Tapal. Saue linna 16 suusatajat saavutasid alavõidu, olles seega Eesti parim linn suusatamises! Meie linna suusatajad on läbi aastate silma paistnud väga heade tulemustega , saades poodiumikohti linnade-, valdade talimängudel, maakonna meistrivõistlustel ja erinevatel suusamaratonidel.

3. Rudbecki kooli ja Saue gümnaasiumi Keskkonnaprojekt 2011

20 Saue Gümnaasiumi õpilast osales 4-11. aprillil 2011 Rootsis Sollentunas Rudbecki sõpruskoolis toimunud rahvusvahelises keskkonnalaagris. Õppimine toimus õues-õppe meetodil, mis arendab õpilaste loovust ja ettevõtlikust ja huvi keskkonna vastu.

6.-8. mail toimus analoogne laager Saue Gümnaasiumi õpetajate ja õpilaste eestvõttel eesti Vabariigis. Projekti elluviijateks olid õpetajad Kristi Läänesaar ja Ulvi Urgard.

4. Saue Gümnaasiumi robootikaalane projekt FIRST LEGO League (FLL) Eesti

Saue Gümnaasiumi kuueliikmeline õpilasvõistkond (Priit Norak, Karl-Tanel Paes, Allar Aasjõe, Jaspar Jaansoo, Jürgen Tümanok ja Karl Korts) osales 1. oktoobrist 26. novembrini 2011 toimunud rahvusvahelisel võistlusel FLL ülesanne lahendamisel teemaga „Toidu Faktor".

Saue Gümnaasium arvati Eesti 20 pilootkooli hulka, kes sellel võistlusel osaleda said.

Robootikaga tegelemine on väga uus ja tulevikku suunatud valdkond , mille arendamine Saue Gümnaasiumis on teoks saanud tänu tööõpetuse õpetaja ja robootika huviringi juhendaja Valmar Kauri aktiivsele tegevusele koostöös 10. klassi õpilase Erik Matsinaga.

5. Saue Noortekeskuse uus hoone

Üle kümne aasta tegutsenud noortekeskus on tõestanud oma olulisust piirkonna noortele mitteformaalsete õppimisvõimaluste pakkumisel. Keldrikorrusel paiknenud ruumid aga ei võimaldanud pakkuda kaasaegse noorsootöö kõiki võimalusi.

Uues valminud noortekeskuses on 1225m² kasulikku pinda, mis suures osas ehitati Euroopa Liidu toetuse abil . Kaasrahastamine tuli Saue linna vahenditest. Hoone on kahekorruseline ja pakub võrreldes vanade ruumidega oluliselt enam vaba aega sisustavaid tegevusi. Uues rajatud noortekeskuses on õpitoad, õueala ning polüfunktsionaalne saal, mis loob paremad võimalused regionaalsete ja piirkondlike noorteürituste läbiviimiseks ning aktiivseks koostööks. Kaasaja ehitusnõuetele vastav hoone annab ka liikumispuudega noortele võimaluse noortekeskuse tegevustes osalemiseks.