Kehtna kooli 1. klassi tuli sel aastal 22 õpilast. See on üks rohkem kui oli kevadel lõpetajaid.

Tore oli pärast suve jälle vastu võtta rõõmsaid, särasilmseid uusi õpilasi meie hulka. Aktusel sai iga esimese klassi laps kingituseks kooli logoga päeviku ja aabitsa. Pärast aktust istutab 1. klass alati kooli ümbrusesse oma puu. Nii ka sel aastal. Sel aastal oli taim kahe õpilase enda kasvatatud.

Ingel Iiris oli kastanimuna koos vennaga kasvama pannud ja sellest oli nüüdseks väike puu sirgunud. See saigi kooli ette istutatud.

Suvi ei möödunud meie koolis tavaliselt. Koolil soojustati katus, et talv tuleks majas soojem ning kütet kuluks vähem.

Suvel toimus koolis ka õppetöö, õppijateks olid täiskasvanud. Nende abiga sai korda tehtud koolitagune mets, sees tehtud väikesed remondid.

Suur abi oli neist augusti lõpus, kui oli vaja korda saada kogu koolimaja ja selle ümbrus algavaks õppeaastaks. Suured tänud neile abi eest.

Nüüdseks on kooliaasta täies hoos. Suveuudised on räägitud ning alanud tõsine töö. Kindlasti pakuvad kooliellu vaheldust erinevad üritused, võistlused ja huviringid, milles õpilased osalevad. Jõudu ja jaksu neile selleks.

Soovin, et ka sel aastal jätkub koostöö naabritega. Koostööd oleme teinud kõigi kolme naabruses oleva õppeasutusega - lasteaia, kunstide kooli ja MTK-ga. Väga tihe koostöö on olnud kunstide kooliga, sest õpilased on ühised. Eelmisel aastal toimus ühisüritus lasteaiaga. Tahame seda jätkata. MTK-ga jagame sõbralikult sportimisvõimalusi. Soovin, et sidemed säiliks ja koostöö tiheneks veel rohkem. Kõike head neile alanud õppeaastaks.

Olgu alanud õppeaasta kõigile edukas ja teguderohke.