• 4.klassi õpilased Evert Saarnak ja Rain Raadik osalesid maakondlikul inglise keele olümpiaadil. Evert Saarnak osales ka matemaatikaolümpiaadil, kus saavutas 6.-8.koha. Õpetajad tänavad õpilasi olümpiaadil osalemise eest.
  • Traditsioonilisest valla jüriöö teatejooksust võtsid osa ka meie kooli õpilased. Kõik osalenud mahtusid pjedestaalile, said suu magusaks ja meele rõõmsaks. Kohusetundlikud ja kiired jooksjad olid: Marliis Miilimäe, Marte- Kristiine Õis, Johanna Kaldas, Riivo Klein, Siim Lumiste, Reimo Madissoo, Rando Klein, Robin Roosmaa, Oliver Leppik, Ethel Saarnak, Holger Holland, Kaspar Merilaht, Evert Saarnak, Greta Tamm, Grith Kesamaa, Caspar Lääne, Marthen Tasalain, Eliise Talts ja Keidi Tasalain.
  • 26.aprillil toimus kooli krossijooks. I-III klassi tüdrukutest olid kiiremad Keidi Tasalain, Ülle Järvoja ja Grith Kesamaa ning poistest Caspar Lääne, Oliver Leppik ja Uku Lumiste. IV-V klassi tüdrukutest olid tublimad Marliis Miilimäe, Liisa Viirna ja Maritte-Greteliis Saks ning poistest Marthen Tasalain, Riivo Klein ja Evert Saarnak. VI klassi tüdrukud lõpetasid järjestuses Johanna Kaldas, Elery Must ja Marte- Kristiine Õis ning poisid Marko Mengel, Rando Klein ja Reimo Madissoo. Parimad esindasid kooli maakondlikul jooksukrossil.
  • 28. aprillil toimus Jõulumäel maakondlik jooksukross. Ilm oli ilus ja meeleolu rõõmus, sest ratastega läbi metsa sõitmine oli omaette elamus. Lisandus veel imeline vaatepilt - luiged karjääris. Võistlus nõudis keskendumist ja pingutamist. Kõik andsid endast parima!
  • 29.aprillil toimus õpilastele järjekordne koolitus. Seekord oli teemaks elustiili valik. Koolitus andis häid nõuandeid, kuidas teha valikuid õige ja vale vahel ning kuidas vältida halbu tagajärgi.
  • 2.mail korrastasid õpilased ja õpetajad kooli lähiümbrust. Riisuti kokku lehti ja prahti ning koguti prügikottidesse mahavisatud olmeprügi. Kui ise koristad siis ehk seisab kõik ka kauem puhtam.

Aprill Uulu Põhikoolis

Jürikuud alustati 1. aprillil naljapäevaga teemal „Narri meest, mitte mehe mütsi". Sel päeval selgitati välja kõige vallatumad mütsikandjad, kes said auhinnaks mullitajad. Lisaks tähistati raamatukogus rahvusvahelist lasteraamatu päeva. Algklasside õpilased esitasid näidendit ning muinasjutte.

2.aprillil sõideti Tallinnasse vaatama muusikali" Libahunt".

5. aprillil külastasid meie kooli huvijuhid erinevatest Pärnu koolidest.

6. aprillil toimus Pärnu Maavalitsuse suures saalis  mälumäng Varia. Meie koolist osales üks võistkond koosseisus Silver Põlgaste, Argo Linnaste, Alari Linnaste, Romet Sutt ja Martin Leemet. Aitäh neile kooli esindamast!

15. aprillil korraldati koolis reklaamijäljenduskonkurss, mille käigus tehti järele erinevaid televisioonis jooksvaid reklaame. Kõik osavõtjad said lisaks reklaamitööle närida präänikuid.

19.aprilli toimus 1.-3. klassi õpilastele liikluspäev. I klassi lapsed said teada, milline on õige kiivri ning ratta suurus, kuidas liigelda hoovialal ja veel palju muud rattaga liiklemiseks vajalikku. II klass käis rattamatkal ning proovis liikluslinnakus vigursõitu. III klassi lapsed tegid liiklusteste ning proovisid eksamirada. Kõik see kokku osutus päris raskeks, sest eksimusi tohtis rajal olla vaid kolm. 25. mail tuleb III klassil sooritada juba päris eksam, enne on veel aega õpitut harjutada.

21.aprillil külastas meid Eesti Nuku- ja Noorsooteater, kes esitas 1.-5. klassi õpilastele loodushoiust ja ökoloogilisest mõtlemisest kõneleva tasuta etenduse.

Samal päeval toimus ka üritus suures raamatukogus, teemaks „Raamat ja roos."

23. aprillil võtsid meie kooli õpilased osa Tahkuranna valla jüriöö teatejooksust. Esindatud olid peaaegu kõik klassid.

25.-29. aprill kandis loodusnädala nime. Sel nädalal külastasid 4.-6. klassi õpilased koos õpetajatega Tolkuse raba. Loodusainete õpetaja Anu rääkis lastele nii mõndagi põnevat raba eluolust ja ajaloost.

Loodusnädal Uulu Põhikoolis  

25.-29.aprill oli Uulu Põhikoolis loodusnädal. Selle raames selgitati välja parimad aine tundjad. Loodusõpetuses olid parimad Anett-Cathy Kängsepp, Stella Rubin, Silver Põlgaste ja Jorgen Ööpik. Bioloogias olid teistest tublimad Romet Sutt, Raul Leemet ja Madli-Ann Jõesalu Geograafiat teadsid teistest paremini Rait Madissoo, Raul Leemet ja Madli-Ann Jõesalu.

Looduse paremaks tundmaõppimiseks käisime Rannametsa-Tolkuse õpperajal. Sellest õppematkast jäid toredad fotomälestused.