Koolitus toimus nii toas kui õues ja lõppes plakatite joonistamisega. Novembri lõpus toimus koolis Astrid Lindgreni 105. sünniaastapäevale pühendatud viktoriin ja tema loomingu ettelugemine. Umbes pooled õpilased osalesid viktoriinis, võitjaks osutus Magnus Toompuu, kes ainsana vastas kõigile küsimustele õigesti.

Internetis saab toimetada erineval moel. Meie kool osaleb vabariiklikul mõttespordi olümpiaadil. Esimesel etapil saavutas Tristan Vann sudoku lahendamises 82 osaleja seas 6. koha. Kaisa Alt sai kabes 67 osaleja seas 5. koha. Algklasside kabes oleme üle-eestilises koolide üldarvestuses 4. kohal! Sel aastal saime ka meie kutse Orissaare Gümnaasiumi loodus- ja reaalainete nädala raames toimuvale sõpruskohtumisele. Kahtlat esindasid Gris Antsaar, Marek Peeker, Taaniel Bormann ja Reelia Kolk koos õpetaja Kristiina Lindmetsaga.

Üle aastate hakkas taas ilmuma kooli infoleht. Kui tehnika lõpetab vigurdamise, leiate selle kooli kodulehelt www.kahtla.edu.ee . Samuti saab infolehte lugeda Laimjala raamatukogus. Eesti Pensionäride Ühenduste Liit koos koostööpartnerite Unicef Eesti ja Eesti Noorteühenduste Liiduga korraldas lasteaialastele ülevabariigilise joonistusvõistluse teemal ,,Koos vanaemaga"/,,Koos vanaisaga". 111 lasteaia seast valiti välja 24 väärtusliku auhinna, digifotoaparaadi, saajat. Saare maakonna auhind tuli meie lasteaeda.

Lasteaed ootab toredat jõulukingitust: uusi aknaid. Vaatame, mis Ilmataat sellest arvab... Jõuluveerand lõpeb kooli jõulupeoga 20. dets kell 16 ja lasteaia peoga 21. dets kell 11. Lasteaia jõulupeole on oodatud ka need mudilased, kes meie lasteaias ei käi, aga on Laimjala valda sisse kirjutatud. Väikese jõulutervituse mõtles välja 6-aastane Robert Pihl meie lasteaiast: Kus on kadund minu suss?

Otsin siit, otsin sealt...
Järsku leian akna pealt.
Mis see tähendab? Ei tea.